massief eikenhouten keukenbladen op maat

massief eikenhouten keukenbladen op maat

Schitterende massief eikenhouten keukenbladen op maat van QATRINA

Op bezoek bij de keukenleverancier is niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u massief eikenhouten keukenbladen op maat gewoon thuis vanaf de bank.
Met de allernieuwste machines maken wij iedere gewenste vorm. Bestel online tot op de millimeter nauwkeurig gemaakte massief eikenhouten keukenbladen op maat. 

Vrijwel alle door ons geleverde bladen worden besteld in eikenhout. Veel collega aanbieders maken gebruik van Europees eiken. Wij maken onze bladen echter van Slavonisch eiken: een veel lichtere en tevens zeer harde eikensoort. Alles wordt op structuur en kleur geselecteerd. Het door ons gebruikte hout is duurzaam geproduceerd en daarom ook v.v. het FSC keurmerk.

U kiest uit drie verschillende kwaliteiten eikenhout: wij leveren noestvrij/foutvrij, licht rustiek, maar ook rustiek eiken. Op aanvraag zijn eventueel bladen leverbaar in andere houtsoorten. U treft hiervan een overzicht op onze website: klik hier.
De bladen zijn te bestellen in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, standaard 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Eventuele tussenliggende diktes zijn te bestellen op aanvraag.

Keukenbladen dikker dan 40 mm. kunnen wij ook leveren in eikenfineer t/m een dikte van maar liefst 58 mm. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat‘.

Wilt u liever iets echt unieks, iets dat bijna niemand anders heeft ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij leveren ook exclusieve keukenbladen gemaakt van kopshout. In de webwinkel te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken, en op aanvraag eventueel ook in andere houtsoorten. Nieuwsgierig ? Klik hier voor ons ‘kopshout‘.

Voor klanten die niet op maatwerk kunnen wachten hebben wij panelen in meerdere veelgevraagde afmetingen en diktes op voorraad. U heeft deze doorgaans al binnen een week in huis. Klik hier voor onze voorraadpanelen, of neem contact met ons op.

 

 

massief eikenhouten keukenbladen op maat

QATRINA, voor houten keukenbladen op maat voor u gemaakt 

Prachtige houten bladen helemaal op maat voor u gemaakt en ook nog eens keurig bij u thuisbezorgd.
U bestelt via onze website heel gemakkelijk zelf een vierkant of een rechthoekig blad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. U hebt hierbij de keuze uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Exclusieve keukenbladen gemaakt van kopshout leveren wij online in 60 millimeter dik Slavonisch eiken.

Ingewikkelde vormen en ovale, ronde, of extra grote bladen zijn bij ons verkrijgbaar op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenbladen op maat ?