massief eikenhouten keukenblad op maat

massief eikenhouten keukenblad op maat

Een vol massief eikenhouten keukenblad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Bestel uw massief eikenhouten keukenblad op maat voordelig bij QATRINA. Onze producenten werken allen met de nieuwste apparatuur waardoor praktisch elke vorm mogelijk is. Een massief eikenhouten keukenblad op maat is absoluut een meerwaarde voor uw woonhuis. Wij leveren onze keukenbladen voornamelijk in Slavonisch eiken: een hele mooie, lichte houtsoort en van zichzelf zeer goed bestand tegen kromtrekken en torderen. Stuk voor stuk op kleur en structuur uitgezocht, milieuvriendelijk geproduceerd en uiteraard FSC gekeurd. Een keurmerk voor gegarandeerde kwaliteit.

Keukenbladen zijn mogelijk in drie verschillende eiken kwaliteiten: wij leveren bladen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. Andere houtsoorten dan eiken zijn leverbaar op aanvraag. Kijk hiervoor even bij het overzicht dat wij op onze website hebben geplaatst: klik hier. Wij leveren eiken in twee uitvoeringen: in doorgaande lamel en in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Op aanvraag zijn andere diktes verkrijgbaar. Neem hiervoor even contact met ons op.

U wilt liever iets dat bijna niemand anders heeft ?  Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij leveren ook panelen, keuken- en tafelbladen in kopshout. Online via onze website verkrijgbaar in 60 mm. massief eiken, maar buiten de website om ook eventueel in een andere houtsoort. Klik hier voor ons kops eiken.

Geen geduld om een paar weken op maatwerk te wachten ? Goed nieuws, want wij hebben ook een groot aantal eikenhouten panelen op voorraad in meerdere standaard afmetingen en diktes. Deze heeft u doorgaans al binnen een werkweek in huis. Nieuwsgierig geworden ? Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de actuele stand van zaken, want onze voorraad fluctueert dagelijks.

 

 

 

massief eikenhouten keukenblad op maat

massief eikenhouten keukenblad op maat (kops eiken)

 

Gewoon thuis vanuit uw luie stoel een nieuw keukenblad bestellen ? Van harte welkom bij QATRINA !

Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: voordelig een prachtig massief eiken keukenblad bestellen dat vervolgens gewoon bij u thuisbezorgd wordt ! Online in de webwinkel bestelt u zelf vierkante en rechthoekige keukenbladen in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas. Keukenbladen gemaakt van kopshout zijn via onze site in 60 millimeter dik Slavonisch eiken te bestellen.

Afwijkende, speciale vormen en (hele) grote keukenbladen leveren wij uitsluitend op aanvraag: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten keukenblad op maat ?