massief eikenhouten kastdeurtjes op maat

massief eikenhouten kastdeurtjes op maat

Interessant geprijsde massief eikenhouten kastdeurtjes op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Interessant geprijsd en tot op de mm. nauwkeurig gemaakt: massief eikenhouten kastdeurtjes op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA ! Onze eigen koeriersdienst bezorgt ze ook nog eens bij u thuis: gemakkelijker kunnen wij u het niet maken !

QATRINA werkt met vaste producenten buiten Nederland die allemaal de beschikking hebben over professionele computergestuurde apparatuur. Hiermee kunnen zij elke vorm en afmeting voor u maken. Het maakt dus niet uit of u kleine deurtjes of juist hele grote deuren wilt laten maken: alles is mogelijk !

Zoekt u meer sfeer in uw (nieuwe) keuken of badkamer ? Dan zijn massief eikenhouten kastdeurtjes op maat zeker wat voor u ! Onze houten kastdeurtjes zijn niet alleen geschikt ter vervanging van uw bestaande deuren, maar ook indien u overweegt een geheel nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen.

De deurtjes voorzien wij standaard van geheel onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen om kromtrekken te voorkomen. Bij de frontjes is dit meestal niet nodig als ze goed op een volledig vlakke achtergrond gemonteerd kunnen worden, anders zijn ook stalen strippen nodig.

Wij gebruiken een veel hardere houtsoort dan Europees eiken: onze deuren worden namelijk gemaakt van het fraaie lichte Slavonisch eiken. Deze eikenbomen groeien hoofdzakelijk in Oost Europa waar het ’s winters flink koud kan zijn. De bomen groeien daardoor veel langzamer met keihard hout als resultaat.

Onze deuren zijn gegarandeerd duurzaam geproduceerd, FSC gekeurd en te bestellen in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht treft u hier.

QATRINA, ook voor dik eikenfineer

Deuren gemaakt van fineer zijn vriendelijk geprijsd, maar zeer zeker een goed alternatief en nauwelijks van massieve deuren te onderscheiden. Fineerdeuren zijn leverbaar in foutvrij en rustiek eiken op maat. Neem een kijkje op de website, of bel of mail ons even.

 

 

 

massief eikenhouten kastdeurtjes op maat

Kant en klaar bij u thuisbezorgd

Wilt u de deuren meteen kunnen afhangen ? Dat kan bij QATRINA, want wij kunnen voor u ook de boringen voor de benodigde scharnieren al uitfrezen en de deuren zijn evt. ook al helemaal kant en klaar in de houtolie of in de lak te bestellen.

U vindt vlakke deurtjes niet sfeervol genoeg ? Op aanvraag leveren wij ook massief houten paneeldeuren en -fronten in diverse uitvoeringen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten kastdeurtjes op maat ?