massief eikenhouten blad

massief eikenhouten blad

Voordelig en eenvoudig online bij QATRINA te bestellen: een prachtig massief eikenhouten blad

Heel relaxt gewoon vanuit huis bestellen: een massief eikenhouten blad exact op maat gemaakt. Omdat wij met geavanceerde bewerkingsmachines werken kan zo goed als elke vorm door ons gemaakt worden. Kies voor kwaliteit en gemak en bestel dus uw massief eikenhouten blad voordelig bij QATRINA !

Zo goed als alle bladen worden door ons in eiken geleverd. Hiervoor maken wij gebruik van het ijzersterke Slavonisch eiken. Stuk voor stuk op structuur en kleur uitgezocht, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd: zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt.
Onze eiken bladen zijn in drie prachtige kwaliteiten verkrijgbaar: wij leveren foutvrij (ofwel noestvrij), licht rustiek en rustiek massief eiken. Andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier. Wij leveren onze bladen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas in standaarddiktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Een andere dikte is mogelijk op aanvraag.
Naast massief hout leveren wij ook panelen, werk- en tafelbladen in eikenfineer. Leverbaar tot en met liefst 58 mm. dik. Klik hier voor ons eikenfineer.

Bent u op zoek naar een uniek massief houten blad ? Wij leveren ook prachtige bladen gemaakt van kopshout. Via onze website verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken: andere houtsoorten zijn doorgaans ook mogelijk op aanvraag. Klik hier voor kopshout.

Geen geduld om op ons maatwerk te wachten ? Voor haastige klanten hebben wij ook eiken panelen in diverse afmetingen en diktes op voorraad. Deze kunnen wij snel leveren: doorgaans binnen een week. Snel hout nodig ? Kijk dan bij onze voorraadpanelen: klik hier of neem voor de actuele voorraad contact met ons op.

 

 

massief eikenhouten blad

massief eikenhouten blad (kops Slavonisch eikenhout)

 

Eenvoudig en voordelig een houten blad bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Bestel voordelig een eiken blad op maat en wij zorgen ervoor dat het bij u thuis wordt afgeleverd. Online via onze website bestelt u zelf vierkante en rechthoekige bladen in foutvrij, licht rustiek of rustiek massief eikenhout, in doorgaande lamellen of in vingerlas. Kops eiken bladen leveren wij online standaard in 60 millimeter dik.

Buiten de website om zijn speciale vormen, ronde, ovale en hele grote bladen verkrijgbaar: neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten blad ?