massief eikenhouten blad op maat

massief eikenhouten blad op maat

Gemakkelijk online bij QATRINA te bestellen: een massief eikenhouten blad op maat

Niks geen gezoek en gesjouw: een massief eikenhouten blad op maat bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel thuis !
Zo goed als iedere denkbare vorm is mogelijk want wij werken met hoogwaardige computergestuurde machines. Bij QATRINA bestelt u uw massief eikenhouten blad op maat tot op de millimeter nauwkeurig !

Bijna alle door ons geleverde panelen en (tafel)bladen worden besteld in eiken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij hiervoor geen Europees eiken maar Slavonisch eiken. Een mooie lichte en keiharde eikensoort. Ons hout wordt op kleur en samenstelling uitgezocht, is duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.
Wij leveren onze eiken bladen in drie kwaliteiten: in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek. Een blad in een andere houtsoort dan eiken is verkrijgbaar op aanvraag. Wij hebben op de website een overzicht van de mogelijkheden geplaats: klik hier.

De bladen zijn leverbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Eventuele tussenliggende diktes zijn op aanvraag te bestellen.
Qatrina levert naast massief houten bladen ook panelen, keukendeuren en werk- en tafelbladen in eikenfineer tot en met maar liefst 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat‘.

Zoekt u iets unieks, iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Denk dan eens aan een blad gemaakt van kopshout. Online verkrijgbaar in 6 centimeter dik massief Slavonisch eiken. Een kopshoutblad in een andere houtsoort dan eiken is doorgaans ook mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons kopshout.

Heeft u haast ? Voor ongeduldige klanten hebben wij houten panelen in diverse afmetingen op voorraad. Doorgaans heeft u deze al binnen een week in huis. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

massief eikenhouten blad op maat

Bij QATRINA bestelt u voordelig een houten blad op maat 

U bestelt bij ons voordelig een eikenhouten blad op maat gemaakt: wij zorgen er tevens voor dat het keurig bij u thuis wordt afgeleverd.
Via de website bestelt u helemaal zelf een vierkant of rechthoekig blad in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, in prachtige doorgaande lamellen of in het wat speelsere vingerlas. Een eiken blad gemaakt van kopshout leveren wij online in 6 centimeter dik.

Ronde, ovale en (hele) grote bladen zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten blad op maat ?