massief eikenhouten barblad

massief eikenhouten barblad

Een massief eikenhouten barblad bestelt gewoon op maat bij QATRINA !

Exact op maat voor u gemaakt: een massief eikenhouten barblad. Bestel het voordelig online vanaf de bank thuis !
Omdat wij met hoogwaardige computergestuurde apparatuur werken, kunnen wij elke door u gewenste vorm voor u maken. Ga voor kwaliteit en kies voor een massief eikenhouten barblad van QATRINA !

Veel andere aanbieders op het internet gebruiken Europees eiken voor hun barbladen, maar wij maken ze van Slavonisch eiken: een beduidend mooiere en hardere eikensoort. Het gebruikte hout is allemaal op kleur geselecteerd, FSC gekeurd en daarmee gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd.

Eiken barbladen zijn te bestellen in drie houtkwaliteiten: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en robuust rustiek eiken. Liever een andere houtsoort ? Geen probleem, dat is mogelijk op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben hier een overzicht van onze overige houtsoorten geplaatst: Klik hier.
Onze barbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief hout. Andere diktes zijn leverbaar op aanvraag.

Massief hout is kostbaar, daarom leveren wij ook barbladen in eikenfineer. Een voordelig alternatief voor massief, want door verbeterde technieken is fineer vandaag de dag niet of nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden. Eikenfineer is verkrijgbaar t/m een dikte van 58 mm: Klik hier.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een prachtig barblad gemaakt van kopshout. Te bestellen in 60 millimeter dik eiken. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout op maat’.

Geen geduld om op maatwerk te wachten ?  Kijk dan snel bij onze voorraadpanelen, want deze kunnen wij normaal gesproken binnen een week bij u afleveren: klik hier voor onze categorie voorraadpanelen.

 

 

massief eikenhouten barblad

massief eikenhouten barblad (eiken, kopshout)

 

Een houten barblad nodig ? QATRINA !

Een barblad tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en tevens bij u thuis afgeleverd ?  Welkom bij QATRINA !

Bestel eenvoudig zelf een rechthoekig of vierkant barblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. U kiest uit doorgaande lamellen of vingerlas. Kopshout barbladen zijn online verkrijgbaar in 6 centimeter dik massief eiken.

Ingewikkelde/afwijkende, ronde, ovale of hele grote barbladen zijn op aanvraag mogelijk, dus neem in dat geval contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten barblad ?