massief eikenhouten barblad op maat

massief eikenhouten barblad op maat

Een prachtig massief eikenhouten barblad op maat voor u gemaakt !

Zoekt u een massief eikenhouten barblad op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA, want bij ons bestelt u het voordelig online vanuit uw luie stoel thuis !

Wij maken barbladen met behulp van computergestuurde apparatuur: zo kunnen wij zo goed als iedere vorm voor u maken. Ga voor betaalbare kwaliteit en bestel een massief eikenhouten barblad op maat bij QATRINA !

De meeste aanbieders van barbladen op het internet maken gebruik van Europees eiken. Wij gebruiken echter Slavonisch eiken: een veel mooiere, lichte, maar tevens keiharde houtsoort. Ons hout wordt speciaal op kleur en uitstraling uitgezocht, is altijd FSC gekeurd en duurzaam geproduceerd.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in drie prachtige varianten: wij leveren barbladen in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek. Wilt u liever een andere houtsoort dan eiken? Dat kan, maar alleen op aanvraag. Neem hiervoor even een kijkje op onze website. Hier treft u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier. U kiest uit een blad in doorgaande lamellen of in vingerlas. Diverse standaarddiktes zijn mogelijk: wij leveren bladen van 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Andere/tussenliggende diktes zijn op aanvraag te bestellen.

Omdat massief hout kostbaar is, leveren wij ook bladen in eikenfineer. Zeker het overwegen waard, want door verbeterde hedendaagse technieken is fineer inmiddels niet of nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wij leveren eikenfineer op maat tot maximaal 58 mm. dik: klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

Absoluut uniek en daarom exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een barblad van kopshout. Online in de webwinkel te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout op maat’.

Maatwerk duurt u te lang ? Neem dan snel een kijkje bij onze voorraadpanelen: deze heeft u normaal gesproken binnen een week in huis. Klik hier om naar onze categorie voorraadpanelen te gaan.

 

 

massief eikenhouten barblad op maat

massief eikenhouten barblad op maat (eiken, kopshout)

 

QATRINA, voor een mooi barblad !

Tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt en ook nog eens thuis bij u afgeleverd ?  Heel gewoon bij QATRINA !

Een rechthoekig of vierkant blad bestelt u heel eenvoudig zelf online. U kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas.
Een bardblad gemaakt van kopshout bestelt u in 6 cm. dik eiken.

Ronde, ovale en barbladen in niet alledaagse vormen zijn mogelijk op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten barblad op maat ?