massief eiken werkbladen op maat

massief eiken werkbladen op maat

Vol massief eiken werkbladen op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA 

Vol massief eiken werkbladen op maat bestelt u vanuit uw luie stoel online bij QATRINA. Naast werkbladen leveren wij ook houten panelen, keukenbladen, bureaubladen en tafelbladen op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. De evt. benodigde uitsparingen voor spoelbakken, kraan en kooktoestel kunnen wij er al meteen voor u uitfrezen. Het enige dat u dan nog zelf moet doen, is het plaatsen en aansluiten.

Bij QATRINA bestelt u simpel en voordelig online massief eiken werkbladen op maat. Absoluut de allerbeste kwaliteit en helemaal op maat voor u gemaakt. Onze producenten werken met uiterst hoogwaardige machines, waardoor ook ingewikkelde vormen mogelijk zijn. Heeft u dus een dergelijke moeilijke vorm voor ogen, neem dan gerust even contact met ons op.

Eikenhout leveren wij in drie houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Een werkblad gemaakt in een andere houtsoort dan eiken is ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van de mogelijkheden. Werkbladen leveren wij in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het exclusieve kopshout. Wij verwijzen u voor diverse mogelijkheden graag naar onze website.

Alles gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag ? Schroom dan niet even contact met ons op te nemen per telefoon of mail.

 

 

 

massief eiken werkbladen op maat

Massief eiken werkblad (kops eiken)

 

Werkbladen op maat in eikenhout, maar ook leverbaar in een andere houtsoort 

De meeste houten werkbladen worden bij ons besteld in eiken, maar onze andere leverbare houtsoorten zijn duidelijk met een inhaalslag bezig: vooral notenhout en acacia vinden op dit moment gretig aftrek.
Heeft u dus een voorkeur voor een andere houtsoort, dan kan dat ook gewoon, maar alleen even buiten de website om, op aanvraag: klik hier voor de andere leverbare houtsoorten. Heeft u hulp nodig ? Bel of mail ons dan gerust even. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken werkbladen op maat ?