massief eiken werkblad

massief eiken werkblad

Bestel eenvoudig online een massief eiken werkblad bij QATRINA

Een massief eiken werkblad bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Houten werkbladen maken wij allemaal op maat, want standaardafmetingen kennen wij niet. Een massief eiken werkblad is een absolute blikvanger in uw keuken. Eiken werkbladen maken wij van Slavonisch eiken, dat bekend staat om zijn mooie kleur en structuur. Hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

Eiken leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Werkbladen in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze zijn bij ons verkrijgbaar op aanvraag. Kijkt u even op onze website bij de categorie ‘andere houtsoorten’. Uiteraard kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord. Werkbladen leveren wij in vingerlas, in doorgaande lamel en in het unieke kopshout. In doorgaande lamel en vingerlas leveren wij tot maximaal 40 mm. dik. Dikker is mogelijk: wij brengen dan een zogenaamde opgedikte rand aan. Zo is een veel dikker werkblad mogelijk, tot wel 80 mm. dik. Kopshout werkbladen leveren wij online standaard in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker. Bel of mail ons hiervoor gerust even.

 

 

 

massief eiken werkblad

Massief eiken werkblad (kops eiken)

 

Wij zagen geen werkbladen op maat, wij maken werkbladen op maat

Volledig op maat gemaakte werkbladen zijn toch echt wat anders dan voor u op maat gezaagde standaard panelen. Het leeuwendeel van de bedrijven die actief zijn op het internet is hierover echter een andere mening toegedaan, en verzagen nog steeds gewoon panelen voor u op maat.

Wij bouwen de werkbladen in doorgaande lamellen handmatig op uit massief houten plankjes, in vakjargon ook wel lamellen genoemd. Deze lamellen hebben een variabele breedte van ongeveer 40 tot 120 mm, en worden gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Zo voorkomen we dat er heel smalle strookjes aan de lange zijden ontstaan. Bij een op maat gezaagd standaard paneel komt dit juist heel vaak voor, omdat de panelen zomaar op een willekeurige plek afgezaagd worden.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken werkblad ?