massief eiken werkblad op maat

kops eiken werkblad op maat

Bestel het eenvoudig en voordelig bij QATRINA: een massief eiken werkblad op maat

Een massief eiken werkblad op maat ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken ze in (bijna) elke gewenste vorm en afmeting. Een vol massief eiken werkblad op maat, een ware verrijking voor uw bestaande of nieuwe keuken. De werkbladen maken wij van het mooie Slavonisch eikenhout. Een zeer harde, en heel langzaam groeiende eikensoort, die uit zichzelf al goed bestand is tegen kromtrekken.

Het hout wordt op kleur en structuur uitgezocht, zodat uitsluitend het beste hout overblijft voor onze werkbladen. Pure kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd, en daarom ook nog eens FSC gekeurd.

Bestel eenvoudig zelf online een eikenhouten werkblad. Wij leveren ons eikenhout in drie verschillende varianten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Op aanvraag leveren wij ook werkbladen in andere houtsoorten. Op onze website treft u een overzicht hiervan, maar u kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen.

Massief houten werkbladen zijn bij ons verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamel, tot een massieve dikte van maximaal 40 mm. Wij leveren vier standaarddiktes: andere diktes leveren wij op aanvraag.  Dikkere bladen dan 40 mm. zijn eventueel ook mogelijk, wij voorzien het blad dan van een opgedikte rand. Zo kunnen wij veel dikkere werkbladen leveren: tot maximaal 80 mm. dik is mogelijk. Dit is u nog niet dik genoeg ? Dan kunt u nog kiezen voor een kopshout werkblad. Deze zijn online bij ons bestellen in 60 mm. dik eiken, maar ook in andere houtsoorten op aanvraag. Kopshout kunnen wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief eiken werkblad op maat

Massief houten werkblad op maat (kops eiken)

 

QATRINA zaagt geen werkbladen op maat, maar maakt werkbladen op maat

Op maat gemaakte massief houten werkbladen zijn wat anders dan op maat gezaagde standaardpanelen. Het grote gros bedrijven actief op het internet, is hierover klaarblijkelijk een andere mening toegedaan, en zaagt er nog steeds vrolijk op los.

Onze werkbladen worden helemaal met de hand opgebouwd uit massief houten plankjes, ook wel de lamellen genoemd. Deze lamellen variëren in breedte van circa 40 tot circa 120 mm, en worden zo gelijkmatig mogelijk over het blad verdeeld. Zo wordt voorkomen dat er (heel) smalle strookjes aan de randen ontstaan. Bij een verzaagd standaardpaneel komt dit echter regelmatig voor, omdat deze op een totaal willekeurige plek worden afgezaagd.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken werkblad op maat ?