massief eiken vensterbanken

voordelige eiken vensterbank

U zoekt massief eiken vensterbanken ? Welkom bij QATRINA !

Ondanks dat de prijzen voor massief eiken vensterbanken de afgelopen jaren gestegen zijn, kunnen wij deze door onze samenwerking met voordelige producenten in Oost Europa nog steeds laag houden. Bestel dus heel voordelig vanuit uw luie stoel thuis zelf uw op maat gemaakte massief eiken vensterbanken bij QATRINA. Ons snelle bestelsysteem berekent in een fractie van een seconde de prijs voor het product voor u uit. Wij hebben een duurzame productie hoog in ons vaandel staan: ons hout is daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren massief houten vensterbanken in zo goed als elke afmeting. Slavonisch eiken vensterbanken leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Houten vensterbanken in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht, of neem even contact met ons op. Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt.
Onze vensterbanken kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas, en zijn standaard leverbaar met een dikte van 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. Andere/tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag.

 

 

 

massief eiken vensterbanken

Massief eiken vensterbanken (foutvrij eiken in doorgaande lamel)

Slavonisch eiken vensterbanken, op maat tot op de millimeter nauwkeurig 

QATRINA maakt massief houten vensterbanken op maat: standaard afmetingen kennen wij niet, en doen wij ook niet aan. Vensterbanken in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn bij ons online te bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer, breder of in een andere houtsoort is mogelijk, maar op aanvraag, dus neem hiervoor even contact met ons op.

Schitterende vol massief houten vensterbanken tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA, en neem even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken vensterbanken ?