massief eiken tv meubel

massief eiken tv meubel

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: een kant en klaar massief eiken tv meubel in verschillende uitvoeringen

In meerdere uitvoeringen en in twee verschillende houtkwaliteiten verkrijgbaar: ook voor een massief eiken tv meubel voor een interessante prijs zit u goed bij QATRINA ! Onze tv meubels zijn onbehandeld te bestellen zodat u ze zelf verder kunt afwerken, maar wij kunnen ze ook al helemaal kant en klaar bij u afleveren in een twee componenten houtolie (in kleur of transparant) of mat blank gelakt.

Voor onze tv meubels maken wij gebruik van het allermooiste hout op de markt leverbaar: Slavonisch eiken. Een exclusieve FSC gecertificeerde houtsoort die speciaal voor ons in verschillende Balkanlanden wordt gekweekt en verwerkt. Het hout wordt door onze producenten voor ons op kleur en structuur uitgezocht: alleen het beste hout is goed genoeg om in onze tv meubels te worden verwerkt.
Een eiken tv meubel kunt u bestellen in een foutvrije/knoopvrije kwaliteit, maar ook in een sfeervolle rustieke uitvoering.

Wij hebben het tv meubels genoemd, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon als wandmeubel gebruiken. Bij een aantal varianten wordt standaard een wandbevestigingssysteem bijgeleverd, maar u kunt er optioneel ook voor kiezen om het meubel op een (in kleur gepoerdercoat) stalen frame te plaatsen. Mocht u hierover meer informatie wensen, bel of mail ons dan gerust.

Onze prijzen zijn altijd inclusief 21% btw, maar exclusief transportkosten. Onze eigen transportdienst kan uw bestelling tegen kostprijs bij u afleveren, maar zelf ophalen bij ons magazijn in Hengelo (Ov. NL) kan eventueel ook en is uiteraard gratis.

De aanwezige kleppen bij de meubels zijn allemaal uitgevoerd met een ‘push-to-open’ systeem. Eventuele deuren zijn ‘pull-to-open’. Kijk voor meer informatie even bij onze categorie ’tv meubels’ of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eiken tv meubel

massief eiken tv meubel uitgevoerd in rustiek Slavonisch eiken (model New York)

Niet alleen eikenhouten tv meubels: QATRINA kan nog veel meer met massief hout !

U kunt bij ons terecht voor fraaie massief eiken tv meubels, maar wij kunnen nog veel meer dan dat !
Wij leveren massief hout in meerdere kwaliteiten eiken, maar ook in andere houtsoorten. Naast eiken leveren wij namelijk ook acacia, essen, beuken, Amerikaans noten, ahorn en kersen. Niet alleen in de vorm van panelen, maar ook als kant en klaar tafelblad, keukenblad, werkblad of bureaublad in een doorgaande lamellenuitvoering, in een vingerlasuitvoering en in een exclusieve kopshoutuitvoering. Bezoek onze website en laat u verrassen !

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tv meubel ?