massief eiken timmerpaneel

massief eiken timmerpaneel

Een vol massief eiken timmerpaneel bestelt u voordelig online bij QATRINA

Eenvoudig online een massief eiken timmerpaneel bestellen vanuit uw luie stoel bij QATRINA. Wij leveren prachtige massief eiken panelen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat tot op op de millimeter nauwkeurig. QATRINA maakt massief houten panelen op maat; standaard afmetingen kennen wij niet. Of het paneel nou rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig moet worden, het is allemaal mogelijk. Omdat onze producenten met hoogwaardige machines werken, kunnen wij de meest uiteenlopende vormen voor u realiseren. Laat u verrassen en neem gewoon even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

Voor het vervaardigen van onze eiken timmerpanelen maken wij gebruik van het schitterende Slavonisch eiken. Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: in foutvrijlicht rustiek en rustiek. Naast eiken panelen zijn panelen in andere houtsoorten ook mogelijk. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website.

Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, concurrerende prijzen, uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en alles FSC gekeurd. Wij maken massief eiken timmerpanelen in zowel doorgaande lamellen als in vingerlas. Online verkrijgbaar in vier diktes te bestellen: verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief.  Andere diktes leveren wij op aanvraag. Kopshout panelen leveren wij online in 60 mm. dik massief eiken, maar zijn op aanvraag ook leverbaar in een andere houtsoort en/of een andere dikte. Kopshout is verkrijgbaar tot en met 120 mm. dik. QATRINA heeft het allemaal, dus waarom zou u verder zoeken ?

 

 

 

massief eiken timmerpaneel

Massief eiken timmerpaneel

 

Eiken timmerpanelen op maat gemaakt voor een scherpe prijs 

Onze fraaie massief eiken timmerpanelen bestelt u heel gemakkelijk zelf via het slimme bestelsysteem op onze website. Online leverbaar tot maximaal  3 meter lang, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
Op aanvraag is langer en breder verkrijgbaar. Panelen in kops en vingerlas maken wij tot een lengte van wel zeven meter.
Timmerpanelen in doorgaande lamel langer dan
 3,5 meter zijn niet altijd te leveren, omdat deze lengtes niet erg veel gevraagd worden. U zoekt langer dan 3,5 meter ? Neem dan wel even contact met ons op, want meestal kunnen wij u toch wel verder helpen. QATRINA, omdat wij alleen de beste kwaliteit leveren.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken timmerpaneel ?