massief eiken tafelbladen op maat

massief eiken tafelbladen

Schitterende massief eiken tafelbladen op maat bestelt u heel voordelig bij QATRINA 

QATRINA maakt massief eiken tafelbladen op maat in zo’n beetje elke afmeting die u wenst: grote tafelbladen, kleine tafelbladen, het is allemaal mogelijk, want standaardafmetingen kennen wij niet. De vol massief eiken tafelbladen op maat maken wij van het prachtige Slavonisch eiken. Slavonisch eikenhout staat bekend om haar mooie lichte kleur en egale houttekening. Absoluut hoogwaardig kwaliteitshout, milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Voor de allerbeste kwaliteit in eikenhout bent u bij QATRINA dus helemaal aan het goede adres.

Slavonisch eiken leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: u bestelt de tafelbladen in foutvrij/noestvrij, licht rustiek of in rustiek eiken. Buiten onze website om zijn ook tafelbladen in andere houtsoorten op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor even een kijkje op onze website. Wij hebben daar de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Heeft u een vraag, neem dan even contact met ons op.

U kunt kiezen uit een tafelblad in doorgaande lamellen, in vingerlas, of in het exclusieve kopshout. Bladen in doorgaande lamellen en vingerlas leveren wij tot maximaal 40 mm. massief. Een dikker tafelblad is mogelijk op aanvraag. Wij werken dan met een zogenaamde opdikrand, waardoor wij tafelbladen kunnen leveren tot wel 80 mm. dik. Kops tafelbladen zijn online leverbaar in 60 mm. dik eikenhout, maar zijn op aanvraag, buiten onze website om, ook te bestellen in een andere houtsoort en nog veel dikker. Mocht u hierover vragen hebben, bel of mail ons dan even.

 

 

 

massief eiken tafelbladen op maat

Massief eiken tafelblad (foutvrij eiken)

 

Tafelbladen op maat gemaakt in Slavonisch eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort

Uitsluitend op maat: standaardtafelbladen in standaardafmetingen vindt u helaas niet bij ons. Andere aanbieders leveren over het algemeen tafelbladen die op maat worden gezaagd. QATRINA maakt massief houten tafelbladen met de hand opgebouwd uit houten plankjes, die zijdelings met elkaar verlijmd worden. Deze plankjes (ook wel lamellen genoemd) hebben een variabele breedte tussen de 40 en 120 mm. Om ongewenste smalle strookjes aan de randen te voorkomen, worden deze lamellen gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Nieuwsgierig geworden ? Kijk dan even op onze website, en laat u verrassen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken tafelbladen op maat ?