massief eiken tafelblad

massief eiken tafelblad

Bestel eenvoudig en voordelig een massief eiken tafelblad bij QATRINA

Uw nieuwe massief eiken tafelblad bestelt u heel voordelig online bij QATRINA. Massief houten tafelbladen maken wij uitsluitend op maat: standaardmaten doen wij niet aan. Een schitterend en uniek massief eiken tafelblad zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. Onze eiken tafelbladen maken wij van het fraaie Slavonisch eiken. Dit staat bekend om zijn mooie lichte kleur, egale structuur en duurzaamheid. Absoluut hoogwaardige kwaliteit en gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, want ons hout is tevens allemaal FSC gekeurd.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Massief houten tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op per telefoon of mail. Een tafelblad bestelt u bij ons in vingerlas, in doorgaande lamel of in schitterend kopshout. Hout in doorgaande lamellen of vingerlas is in massieve uitvoering verkrijgbaar tot een dikte van maximaal 40 mm. Een dikker tafelblad is echter ook mogelijk: wij voorzien het blad dan van een opgedikte rand. Dit is mogelijk tot een dikte van maximaal 80 mm. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eikenhout, maar is op aanvraag ook in een andere houtsoort en dikker leverbaar. Bel of mail ons hiervoor even.

 

 

 

massief eiken tafelblad

Massief foutvrij eiken tafelblad

 

Tafelbladen op maat voor u gemaakt

Tafelbladen worden bij ons op maat gemaakt; wij leveren geen op maat gezaagde standaardtafelbladen zoals veel van onze collega’s nog steeds doen.

Wij maken onze tafelbladen in doorgaande lamellen nog handmatig van massief houten plankjes, ook wel lamellen genoemd, die in de breedte aan elkaar verlijmd worden. De lamellen hebben een breedte die varieert tussen de 40 en 120 mm, en worden zo gelijkmatig mogelijk over het blad verdeeld. Dit om te voorkomen dat er smalle strookjes aan de lange zijden van het tafelblad ontstaan. Bij een verzaagd standaard tafelblad is dit nauwelijks te voorkomen, en komt dit dus helaas relatief veel voor.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad ?