massief eiken tafelblad ovaal

massief eiken tafelblad ovaal

Wij maken het exact op maat voor u: een vol massief eiken tafelblad ovaal !

Tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in de vorm die u wilt: een prachtig massief eiken tafelblad ovaal van QATRINA. Twee houtuitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren bladen in doorgaande lamellen tot een lengte van 3,5 meter, (veel) langer kan in een vingerlasuitvoering. Lengtes tot circa 5 meter zijn überhaupt geen probleem en langer is eventueel ook wel mogelijk.

Een tafelblad bij ons bestellen is heel eenvoudig en kan super relaxt online: met de hele familie de meubelboulevard afzoeken is echt niet meer nodig. Een prachtig tonvormig tafelblad bestelt u gewoon op maat bij QATRINA !

Gemaakt van uitsluitend het mooiste eikenhout door onze producenten in Oost Europa. Onze massief eiken tafelbladen worden allemaal gemaakt van Slavonisch eikenhout. Een houtsoort die veel in het oosten van Europa voorkomt. De zeer strenge winters daar zorgen ervoor dat de eiken heel langzaam groeien, wat een keiharde houtsoort oplevert.

Andere houtsoorten dan eiken zijn eventueel op aanvraag verkrijgbaar. Meer informatie hierover vindt u hier. Onze tafelbladen worden zonder uitzondering gemaakt van FSC-gecertificeerd hout: een garantie voor een verantwoord bosbeheer en een duurzaam productieproces.

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor tafelbladen, keukenbladen en werkbladen gemaakt van het prachtige, exclusieve kopshout. Uniek, want vrijwel niemand anders kan dit leveren ! Kijk voor meer informatie gerust even op de website.

 

 

 

massief eiken tafelblad ovaal

massief eiken tafelblad ovaal ( kops eiken in Rubio Monocoat transparant)

Een prachtig massief houten tafelblad bestellen ? Dat kan thuis vanaf de bank bij QATRINA !

Het allerbelangrijkste is uiteraard de uitstraling van het tafelblad. Bij ons vindt u daarom drie eikenkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek.
Een blad bestellen is een fluitje van een cent: kies de kwaliteit eiken, voer de maten in en kies een dikte. Vervolgens selecteert u desgewenst nog een extra optie.

Bij ons bestelt u een los tafelblad, maar ook een complete tafel is mogelijk. Daarvoor heeft u dan uiteraard nog wel een onderstel of tafelpoten nodig. Om uw tafel zelf samen te kunnen stellen vindt u op onze website daarom ook fraaie houten en stalen onderstellen in meerdere uitvoeringen en afmetingen. Klik hier voor onze houten onderstellen/poten of hier voor de stalen uitvoeringen.

Neem gerust even contact met ons op indien u er zelf niet helemaal uitkomt of als u vragen heeft. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad ovaal ?