massief eiken tafelblad op maat

Een massief eiken tafelblad op maat van QATRINA

De vraag naar een massief eiken tafelblad op maat is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarmee ook het aantal bedrijven die eiken tafelbladen aanbieden.
Wij leveren massief eiken tafelbladen van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Uiteraard is ons hout FSC-gekeurd.

Uw massief eiken tafelblad op maat wordt helemaal op maat op de door u ingevoerde afmetingen voor u gemaakt.
Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit. Vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd.
Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad. Na verlijming laten wij uw eiken tafelblad op maat nog minimaal een week tot rust komen.

Als laatste wordt het massief eiken tafelblad op maat opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee zijn ze klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

massief eiken tafelblad op maat

massief eiken tafelblad op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief eiken tafelblad op maat worden verwerkt ?

Wij leveren onze tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. Het massief eiken tafelblad op maat leveren wij in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. Hierbij zijn de stroken (lamellen) ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. Hierbij bestaan de stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

Het massief eiken tafelblad op maat is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik massief.

 

                  

eiken doorgaande lamel         eiken vingerlas                           principe vingerlas

 

Een houten tafelblad voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor gemaakte bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het massief eiken tafelblad op maat voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

QATRINA voor een uniek massief eiken tafelblad op maat gemaakt

Een mooie massief eiken tafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur, begint natuurlijk met het tafelblad. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm ! Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

Op aanvraag leveren wij ook tafelbladen op maat in andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad op maat ?