massief eiken snijplank

massief eiken snijplank

Nog niet gevonden wat u zoekt ? Voor een massief eiken snijplank, op maat voor u gemaakt (!) zit u goed bij QATRINA

Maatwerk in de door u gewenste vorm: u vindt het bij QATRINA. Een massief eiken snijplank zoals u hem graag wilt hebben. Niks geen standaard maten, niks geen standaard vormen: met onze moderne freesapparatuur is alles te maken !

Eikenhout wordt het meest gebruikt voor onze snijplanken. Wij zijn een van de weinigen in de Benelux die hiervoor geen Europees eiken, maar Slavonisch eiken gebruiken. Een langzaam groeiende houtsoort die veel in Oost Europa voorkomt. Door de langzame groei wordt het hout veel harder dan de meeste andere eikensoorten. Het heeft een prachtige lichte uitstraling en is van zichzelf al heel goed bestand tegen onder meer kromtrekken. De allerbeste kwaliteit voor een betaalbare prijs en gegarandeerd FSC gecertificeerd.

Omdat eikenhout verreweg het meeste bij ons wordt besteld, hebben wij er voor gekozen alleen deze houtsoort online aan te bieden. Ons eiken is verkrijgbaar in een noestvrije/foutvrije kwaliteit, maar ook in licht rustiek en rustiek. Wij leveren massief eiken snijplanken samengesteld uit in de breedte met elkaar verlijmde doorgaande houten lamellen, snijplanken opgebouwd uit wat kortere houten lamellen met elkaar verlijmd door middel van een vingerlas en snijplanken van kopshout opgebouwd uit aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes.

In doorgaande lamellen en in vingerlas kunnen wij tot en met een maximale dikte van 40 mm. leveren. Op aanvraag is eventueel opgedikt ook mogelijk. Een massieve kopshout snijplank kunt u bij ons op maat bestellen met een dikte van 60 mm.

 

 

 

massief eiken snijplank

massief eiken snijplank, uitgevoerd in 6 centimeter dik kopshout

Massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas of in exclusief kopshout: wij leveren het op maat in iedere vorm !

Voor interessant geprijsd maatwerk in eiken, maar ook in andere houtsoorten moet u bij QATRINA zijn ! Houtproducten in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn in eiken verkrijgbaar, maar daarnaast ook in essenhout, ahorn, kersenhout, notenhoutbeukenhout en acaciahout. Producten in een kopshout uitvoering kunnen wij voor u maken van eikenhout, essenhout, kersenhout, acaciahout en beukenhout. Wij maken er onder meer keukenbladen, werkbladen, tafelbladen, hakblokken en snijplanken van. Met een massief houtproduct van QATRINA haalt u iets moois in huis !

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken snijplank ?