massief eiken planken op maat

massief hout doorgaande lamel

Mooie licht rustiek eiken planken op maat van QATRINA

Massief eiken planken op maat zijn de laatste jaren fors in prijs gestegen. De eiken planken op maat zijn niet alleen geschikt voor het maken van meubels, maar ook geschikt voor andere toepassingen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan wanden en vloeren. Onze houten planken worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort.

De lokale overheid wijst percelen aan in de bossen waar dat jaar eiken bomen gekapt mogen worden.
Na het kappen is het verplicht gesteld daar nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de meubelpanelen is uiteraard FSC gekeurd.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten. Wij leveren geen gefineerd houten planken, onze planken zijn uitsluitend in massief verkrijgbaar.

De afmetingen en dikte van de massief eiken planken op maat kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren.
Onze eiken planken in doorgaande lamel en vingerlas zijn te bestellen tot 4 centimeter dikte massief.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw massief eiken planken op maat ? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

massief eiken planken op maat

massief eiken planken op maat

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw massief eiken planken op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: eikenhouten planken die alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn ?
Wij doen het helemaal anders dan de rest. Bij ons kunt u gewoon uw houten planken op maat bestellen zonder extra kosten.

U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze houten planken zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. U heeft langere en/of bredere houten planken nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere planken, alles in elke gewenste vorm !

Wij leveren naast massief eiken planken op maat ook planken in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Wij laten onze houten planken in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen. De planken worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij verzenden tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken planken op maat ?