massief eiken plaat

massief eiken plaat

Een vol massief eiken plaat nodig ? Wij leveren ze voordelig en op maat voor u gemaakt ! 

Eindeloos zoeken naar en sjouwen met houten platen hoeft niet meer: QATRINA levert uw massief eiken plaat voordelig op maat en bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Een massief eiken plaat kunt u bijvoorbeeld gebruiken om de door uzelf ontworpen boekenkast mee te maken, maar kan ook prima dienen als fraai werkblad, bureaublad of vensterbank. De eiken platen worden door onze vaste producenten vervaardigd uit massief Slavonisch eiken: een zeer fraaie, lichtere eikensoort dan het in de Benelux vaak gebruikte Europees eikenhout. Met de hand op kleur geselecteerd, FSC gekeurd en dus duurzaam geproduceerd.
Massief eiken platen bestelt u eenvoudig en helemaal zelf in onze online webwinkel. U kunt kiezen uit kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Maatwerkplaten in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Op onze website hebben wij een handig overzicht geplaatst: klik hier. Voor meer informatie of vragen kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen, want wij staan voor u klaar !

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: prachtige kopshout platen. Via de website te bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Buiten de website om zijn eventueel ook kops platen in een andere houtsoort mogelijk: kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden: klik hier voor onze andere houtsoorten.

Geen tijd om op maatwerk te wachten ? Sinds kort hebben wij ook veel platen in courante afmetingen op voorraad. Bent u dus zelf handig en wilt u snel aan de slag, kijk dan even bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

 

massief eiken plaat

 

Zelf aan de slag of liever een kant en klare plaat ?  Bepaal het zelf bij QATRINA

Als u de plaat wilt gaan gebruiken om er bijvoorbeeld een boekenkast van te maken, dan kunt u het beste onbewerkte platen bestellen. Een onbewerkte plaat heeft nog scherpe, haakse randen waardoor u de onderdelen vrijwel naadloos aan elkaar kunt bevestigen.

Gaat u de plaat gebruiken als (kant en klaar) bureau- of werkblad, dan kunt u het beste een bewerkt paneel bestellen. U hoeft het dan alleen nog maar rondom in de olie te zetten of te lakken.

U kiest op onze website voor een bewerkte plaat door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren. Een behandelde plaat is ook mogelijk: kies dan bij de optie ‘behandeld’ voor ’transparant’ of ‘gekleurd’ en vermeld bij het bestellen de gewenste kleur.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken plaat ?