massief eiken plaat op maat

massief eiken plaat op maat

Heeft u een massief eiken plaat op maat nodig ? Wij leveren ze voordelig online ! 

Dagenlang zoeken naar voordelige massief houten platen is niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u uw massief eiken plaat op maat voordelig online. Als service bezorgen wij hem ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

De toepassingen zijn onbeperkt: u gebruikt een massief eiken plaat op maat bijvoorbeeld voor het zelf maken van een nieuw badkamermeubel, of u gebruikt hem als vensterbank of werkblad voor in de keuken. Onze producenten maken de platen van mooi Slavonisch eikenhout: dit in tegenstelling tot onze collega’s die veelal het veel gelere Europees eiken aanbieden. Het hout wordt met de hand op kleur uitgezocht en is allemaal FSC gekeurd.

In onze uitgebreide online webwinkel kunt u massief eiken platen op maat bestellen. Wij leveren platen in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Platen op maat in een andere houtsoort kunt u op aanvraag bij ons bestellen. Een overzicht vindt u hier. Wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag.

Absoluut uniek en op maat verkrijgbaar bij QATRINA: exclusief kopshout. U kunt kopshout via onze website bestellen in 60 mm. dik eiken. Op aanvraag zijn ook kops platen in andere houtsoorten mogelijk: kijk op de website voor de mogelijkheden: klik hier.

Sinds kort hebben wij ook een grote hoeveelheid platen in diverse kleine en grote afmetingen op voorraad. Dus bent u handig en wilt u snel aan de slag ? Kijk dan meteen bij onze ‘voorraadpanelen‘ in doorgaande lamellen.

 

 

 

massief eiken plaat op maat

 

U bepaalt het helemaal zelf bij QATRINA

Wilt u bijvoorbeeld een eigen boekenkast gaan maken ?  Dan bestelt u het beste onbewerkte platen. Deze hebben nog scherpe en haakse randen.  Zo kunt u de verschillende onderdelen nagenoeg naadloos aan elkaar bevestigen. Of wilt u de plaat liever gebruiken als bureaublad, werkblad of vensterbank ? Bestel dan meteen een bewerkte plaat, die u alleen nog zelf rondom dient te lakken of te oliën. Een bewerkte plaat bestelt u door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op de website aan te vinken.

Een kant en klare behandelde plaat is eventueel ook mogelijk: selecteer hiervoor de optie ‘behandeld’ en kies voor een ’transparante’ of ‘gekleurde’ behandeling. Vergeet niet bij het bestellen van een gekleurde plaat de gewenste kleur te vermelden !

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken plaat op maat ?