massief eiken paneel op maat 40 mm.

massief eiken paneel op maat 40 mm.

Bestel het eenvoudig online: een massief eiken paneel op maat 40 mm. dik

Een prachtig massief eiken paneel op maat 40 mm. dik nodig ? Stop dan maar met verder zoeken, want bij QATRINA bestelt u het op maat tot op de millimeter nauwkeurig.

Via onze webwinkel leveren wij Slavonisch eiken panelen, maar daarnaast op aanvraag ook panelen in veel andere houtsoorten. Een overzicht van de overige beschikbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier en neem voor meer informatie even contact met ons op.

De massief houten panelen worden door onze producenten precies op maat voor u gemaakt. De afmetingen en gewenste kwaliteit van het massief eiken paneel op maat 40 mm. selecteert u heel eenvoudig zelf. Ons geavanceerde rekensysteem doet vervolgens de rest, en binnen een aantal seconden ziet u de prijs voor het geselecteerde product.

Wij leveren alleen massief hout: voor fineer en aanverwante producten verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

Eikenhout kunt u bij ons in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Zowel een uitvoering in doorgaande lamellen als in vingerlas is mogelijk. Daarnaast leveren wij ook prachtige kopshout panelen, standaard in eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort.

Onze houten panelen in doorgaande lamel en vingerlas kunt u bestellen tot en met maximaal 40 mm. dik. Wilt u een niet alledaagse vorm laten maken ? Geen probleem: neem dan even contact met ons op, want wij kunnen praktisch elke vorm realiseren. Onze houtproducten zijn allemaal voorzien van het FSC keurmerk. Zo weet u dat deze gegarandeerd duurzaam geproduceerd zijn.

 

 

 

massief eiken paneel op maat 40 mm.

Massief Slavonisch eiken doorgaande lamel

 

Exact op maat voor u gemaakt, dus u kunt direct aan de slag ! 

Tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt zonder belachelijk hoge bijkomende kosten ? Welkom bij QATRINA ! Zogenaamde standaardafmetingen of voor u op maat gezaagde panelen doen wij niet aan: wij maken gewoon op maat.

U selecteert helemaal zelf de afmetingen, de gewenste dikte en houtkwaliteit. U kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed.

Buiten onze website om zijn langere of bredere panelen, of een andere houtsoort ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 40 mm. dik ?