massief eiken paneel op maat 30 mm.

massief eiken paneel op maat 30 mm.

Een vol massief eiken paneel op maat 30 mm. dik nodig voor uw klus ? Bestel het eenvoudig bij QATRINA ! 

Uw eigen meubel bedacht en nu een massief eiken paneel op maat 30 mm. dik nodig ? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want QATRINA levert ze helemaal op maat van het schitterende en keiharde Slavonisch eikenhout.

Niet alleen voor eiken panelen kunt u bij ons terecht: wij leveren daarnaast ook veel andere houtsoorten. Op onze website treft u een overzicht: klik hier en neem contact met ons op.

Onze vakkundige producenten maken de massief houten panelen exact op maat voor u. De door u gewenste afmetingen en houtkwaliteit van het massief eiken paneel op maat 30 mm. voert u gemakkelijk zelf op onze website in. Ons bestelsysteem doet de rest, en toont u in een oogopslag de prijs.

QATRINA maakt uitsluitend massief houten panelen: fineer producten leveren wij niet.

Slavonisch eikenhouten panelen leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in zowel doorgaande lamel als in vingerlas uitvoering. Daarnaast kunt u bij ons ook exclusieve kopshout panelen bestellen. Deze leveren wij standaard in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Massieve panelen in doorgaande lamellen en vingerlas zijn te bestellen tot een dikte van maximaal 40 mm. Bent u op zoek naar een niet vaak voorkomende vorm die u wilt laten maken ? Neem dan even contact op, want wij kunnen zo goed als iedere denkbare vorm maken.

Al onze houtproducten zijn voorzien van het FSC keurmerk. Een waarborg voor een duurzame productie.

 

 

 

massief eiken paneel op maat 30 mm.

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Kant en klaar op maat gemaakt, dus meteen aan de slag ! 

Op maat voor u gemaakt zonder bijkomende kosten: dat is QATRINA. Standaard afmetingen en panelen voor u op maat gezaagd ? Daar doen wij niet aan mee.

Bepaal gewoon zelf de benodigde afmetingen, de gewenste houtkwaliteit en dikte van het paneel. De panelen worden door ons tot op de mm. nauwkeurig gemaakt, dus u kunt direct aan de slag.

Eikenhouten panelen leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt hierbij kiezen uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken.  Online kunt u bij ons tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen, maar buiten de website om is langer of breder, of een andere houtsoort ook mogelijk. Neem voor meer informatie even contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 30 mm. dik ?