massief eiken paneel op maat 25 mm.

massief eiken paneel op maat 25 mm.

Gemakkelijk en goedkoop een massief eiken paneel op maat 25 mm. dik kopen ? Van harte welkom bij QATRINA ! 

Eigen meubel(s) ontworpen en een massief eiken paneel op maat 25 mm. dik nodig ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA, want wij maken ze op helemaal op maat van prachtig Slavonisch eiken.

Naast panelen van eikenhout kunt u bij ons ook terecht voor panelen in een andere houtsoort. Wij hebben de verschillende mogelijkheden op onze website voor u op een rijtje gezet. Klik hier en neem vervolgens contact met ons op.

De panelen worden door onze producenten op maat voor u gemaakt. Op onze website voert u kinderlijk eenvoudig de benodigde afmetingen en kwaliteit van het massief eiken paneel op maat 25 mm. in. Meteen daarna toont ons bestelsysteem u de prijs voor het gewenste paneel.

Panelen kunt u bij ons bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Daarnaast leveren wij ook exclusieve kopshout panelen. Doorgaande lamel en vingerlas panelen zijn mogelijk tot en met 40 mm. dik, in zo goed als iedere gewenste (tussenliggende) dikte. Een afwijkende vorm nodig ? Geen probleem: neem hiervoor even contact op: wij kunnen praktisch iedere gewenste vorm voor u maken.

Ook QATRINA streeft naar een duurzame samenleving. Daarom zijn onze producten allemaal voorzien van het FSC keurmerk. Gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en topkwaliteit.

 

 

 

massief eiken paneel op maat 25 mm.

Slavonisch eiken doorgaande lamel

 

Panelen op maat voor u gemaakt: zo kunt u dus meteen aan het werk ! 

Vol massief houten panelen op maat gemaakt zonder extra kosten: heel gewoon bij Qatrina, want standaardmaten of panelen die op maat gezaagd worden doen wij niet aan.

Online bepaalt u heel eenvoudig zelf de gewenste afmeting, houtkwaliteit en dikte van het paneel. Uiteraard leveren wij de panelen tot op de mm. nauwkeurig: u hoeft er dus zelf desgewenst niets meer aan te doen. Slavonisch eiken panelen leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. 

Via de site kunt u tot 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen, maar op aanvraag zijn (veel) langere of bredere panelen, of panelen in een andere houtsoort dan eiken ook leverbaar. Neem hiervoor gerust even contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 25 mm. dik ?