massief eiken paneel op maat 20 mm.

massief eiken paneel op maat 20 mm.

Voordelig een massief eiken paneel op maat 20 mm. dik kopen ? Welkom bij QATRINA ! 

U heeft een eigen meubel ontworpen en heeft een massief eiken paneel op maat 20 mm. dik nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA: wij maken eiken panelen op maat tot op de mm. nauwkeurig van het hoogwaardige Slavonisch eiken. Ook voor massief houten panelen in een andere houtsoort dan eiken kunt u bij ons terecht. Kijk voor de mogelijkheden even op onze website: klik hier en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via email en telefoon.

Wij leveren massief eiken panelen helemaal op maat voor u gemaakt. U voert heel eenvoudig zelf de afmetingen van het massief eiken paneel op maat 20 mm. in, en in een oogwenk verschijnt de prijs voor het desbetreffende product.

Massief houten panelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas. Daarnaast zijn eventueel ook kopshout panelen en tafelbladen mogelijk. Doorgaande lamel en vingerlaspanelen leveren wij tot en met een maximale dikte van 40 mm. Heeft u een bijzondere, niet alledaagse vorm of een tussenliggende dikte nodig ? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Onze producten zijn stuk voor stuk voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor een duurzame productie en de allerbeste kwaliteit.

 

 

 

massief eiken paneel op maat 20 mm.

Massief Slavonisch eiken

 

Houten panelen op maat gemaakt: u kunt dus direct aan de slag ! 

Wij leveren massief houten panelen op maat zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Standaardafmetingen of op maat gezaagde panelen kennen en leveren wij niet.

In onze webshop selecteert u heel gemakkelijk zelf de benodigde afmeting en dikte van het paneel. Vanzelfsprekend kan dit tot op de millimeter nauwkeurig.
Online bestelt u bij ons massief eiken panelen in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag: klik hier.

Mocht u langere en/of bredere panelen nodig hebben, dan is dat doorgaans geen probleem. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 20 mm. dik ?