massief eiken op maat gezaagd

massief hout doorgaande lamel

Massief eiken op maat gezaagd, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Voor massief eiken op maat gezaagd bent u aan het juiste adres bij QATRINA
Wij leveren massief eiken in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips uitvoering. Ook afwijkende vormen zijn gewoon bij ons te bestellen.

Het massief eiken op maat gezaagd wordt gemaakt van het mooie Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde eikenhout is natuurlijk FSC gekeurd.

Wij leveren in praktisch elke gewenste afmeting, in eiken, maar ook eventueel in een andere houtsoort. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten, of neem even contact op per mail of telefoon.

Het  massief eiken op maat gezaagd kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot een maximale dikte van 4 centimeter. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.
Ons kopshout is op maat leverbaar tot zelfs 12 centimeter dik !.

 

 

 

massief eiken op maat gezaagd

Massief eiken op maat gezaagd

 

Meerdere houtsoorten zijn op maat leverbaar

Online bieden wij massief eiken op maat aan.
Via ons bestelsysteem op de website kiest u zelf de gewenste afmeting en dikte. De afmetingen kunt u tot op de millimeter nauwkeurig invoeren. Het bestelsysteem berekent voor u automatisch de totaalprijs, zodat u meteen weet wat de kosten zijn.
Het eiken op maat is via de website te bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

U heeft langer of breder nodig ? Neem dan even contact met ons op, want in veel gevallen is dit bij ons gewoon leverbaar. Ook andere houtsoorten zijn bij ons te bestellen. Kijk hiervoor even op onze  website (naar website), of neem contact met ons op.

Uw bestelling wordt vervolgens per vrachtauto naar Nederland vervoerd, en door onze eigen professionele koeriersdienst zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief eiken op maat gezaagd ?