massief eiken meubelplaten

massief eiken meubelplaat

Massief eiken meubelplaten bestelt u voordelig bij QATRINA

Online massief eiken meubelplaten bestellen gaat kinderlijk eenvoudig bij QATRINA: u kunt dit gewoon vanuit uw luie stoel thuis doen. Wij leveren massief eiken meubelplaten, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat tot op op de millimeter nauwkeurig. Meubelplaten in standaardmaten laten wij graag over aan onze collega’s: QATRINA maakt gewoon op maat. Of het nou rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig moet worden: wij maken het voor u. Onze producenten werken met hoogwaardige machines, waardoor ook niet alledaagse vormen mogelijk zijn. Dus heeft u iets speciaals op het oog ? Neem dan even contact met ons op.

Eiken meubelplaten maken wij van het mooie en keiharde Slavonisch eiken. De meubelplatenplaten zijn te bestellen in foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken. Naast Slavonisch eiken leveren wij ook veel andere houtsoorten op aanvraag. Deze bestelt u dus buiten de website om. Op onze website treft u een overzicht van de overige leverbare houtsoorten.

Gegarandeerd duurzaam geproduceerd, scherp geprijsd, de allerbeste kwaliteit en altijd FSC gekeurd. QATRINA levert massief eiken platen in zowel doorgaande lamellen als in een zogenaamde vingerlas uitvoering. Online in vier verschillende diktes te bestellen: 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes voor uw meubelplaten zijn mogelijk op aanvraag. Ook Kopshout meubelplaten zijn mogelijk: deze leveren wij online in 60 mm. dik eiken, maar zijn op aanvraag ook te bestellen in een andere houtsoort en in een andere dikte, tot maximaal 120 mm. massief.

 

 

 

massief eiken meubelplaten

Foutvrij eiken meubelplaat

 

Meubelplaten op maat gemaakt voor vriendelijke prijzen 

Schitterende eiken meubelplaten bestelt u eenvoudig zelf online via het bestelsysteem op onze website. Online kunt u tot maximaal  3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed bestellen.
Buiten onze website om is langer en breder op aanvraag verkrijgbaar. Meubelplaten in vingerlas en kopshout zijn mogelijk tot wel zeven meter lang. Platen in doorgaande lamel uitvoering langer dan 3,5 meter zijn niet altijd te leveren. Neem in dat geval even contact met ons op, want in veel gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken meubelplaten ?