massief eiken kookeiland op maat

massief eiken kookeiland op maat

Uw nieuwe massief eiken kookeiland op maat bestelt u heel voordelig bij QATRINA !

Online een massief eiken kookeiland op maat bestellen ? Dat kan bij QATRINA ! Wij maken ze exact op maat voor u in iedere gewenste afmeting. Vergeet de meubelboulevard en bestel heerlijk relaxt uw massief eiken kookeiland op maat vanaf de bank thuis !

U wilt graag een helemaal zelf bedachte vorm laten maken ? Ook dat is geen probleem: onze producenten werken allemaal met de allernieuwste machines waarmee elke vorm mogelijk is.

Over het algemeen worden houten kookeilanden gemaakt van het in de Benelux veel voorkomende Europees eikenhout. Wij maken onze kookeilanden echter van het veel hardere en mooiere Slavonisch eiken: een eikensoort die voornamelijk in Oost Europa groeit. De bomen worden daar onder staatstoezicht op een gegarandeerd duurzame wijze gekapt en verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct. Ons hout is dan ook altijd FSC gekeurd.

Bij ons kunt u online een eiken kookeiland bestellen in foutvrij, licht rustiek of in rustiek eiken in vingerlas of in doorgaande lamellen. Een kookeiland in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk: klik hier voor een overzicht. Wij leveren 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief hout. Neem voor tussenliggende diktes even contact met ons op.

Een uniek en gegarandeerd exclusief houtproduct is een kookeiland gemaakt van kopshout. Puur vakmanschap dat met de hand wordt gemaakt ! U bestelt een kopshout kookeiland ook gewoon online op maat in 60 mm. dik massief eiken. Klik hier om naar onze categorie kopshout te gaan.

Ook ongeduldige klanten kunnen bij ons terecht, want wij hebben ook een groot assortiment panelen op voorraad. Deze kunnen wij supersnel bij u afleveren. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem contact met ons op.

 

 

massief eiken kookeiland op maat

Kopshout

Gegarandeerde kwaliteit voor lage prijzen 

Een gegarandeerd hoge kwaliteit, lage prijzen, alles tot op de mm. nauwkeurig op maat en door onze koeriersdienst thuisbezorgd. Bestel vandaag nog een rond, ovaal, rechthoekig of vierkant eiken kookeiland in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een prachtig kookeiland gemaakt van kopshout is mogelijk in maar liefst 6 cm. dik vol massief Slavonisch eikenhout.

Voor de wat kleinere beurs leveren wij ook kookeilanden gemaakt van dik eikenfineer, want massief hout is helaas erg kostbaar. Fineer is een voordelig geprijsd alternatief voor massief hout. Uiteraard ook weer op maat in foutvrij of rustiek eiken tot 58 mm. dik bij ons te bestellen. Nieuwsgierig ? Klik dan hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken kookeiland op maat ?