massief eiken keukenfronten

keukendeurtjes vervangen

U bent op zoek naar massief eiken keukenfronten ? QATRINA maakt ze voor u, helemaal op maat !

Massief eiken keukenfronten in meerdere soorten eikenhout, bestelt u gewoon bij QATRINA. Wij leveren fronten en deurtjes in de beste kwaliteit, maar wel voor een vriendelijke prijs.

U zou graag meer sfeer in uw badkamer of keuken brengen ?. Denk dan eens aan massief eiken keukenfronten en -deurtjes. De nieuwe fronten en deurtjes zijn prima toe te passen als vervanging van de huidige deurtjes, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden, wanneer u een nieuwe keuken of badkamer gaat aanschaffen.

Standaard levert QATRINA keukenfronten en -deurtjes in een fraaie vlakke uitvoering. Geen overbodige zaken, maar gewoon keurige fronten. Onze keukenfronten en -deurtjes zijn uiteraard FSC gekeurd.

In de deurtjes en fronten worden stalen strippen ingefreesd. Dit om kromtrekken te voorkomen. Uiteraard gebeurt dat op een zodanige manier, dat dit aan de buitenzijde niet zichtbaar is.

Onze vol massief eiken keukenfronten zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen: in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken, en in rustiek fijnbezaagd eiken. 

  • Noestvrij/foutvrij eiken wordt door onze vakkundige leveranciers speciaal op kleur uitgezocht en bevat geen oneffenheden of noesten.
  • Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes en pitjes. Dit geeft het hout iets meer structuur en nuance qua kleur, dan bij noestvrij/foutvrij eiken het geval is.
  • Rustiek eiken heeft een beduidend robuustere uitstraling: het bevat meer noesten en iets grotere noesten, kleinere scheurtjes in het oppervlak, en veel meer kleurnuance dan bij licht rustiek eikenhout.
  • Fijnbezaagd rustiek eiken oogt het ruigst van de vier uitvoeringen. Het rustieke eikenhout wordt d.m.v. het toepassen van een lintzaag, bewust heel ruw en oneffen gemaakt.

 

 

 

 

 

massief eiken keukenfronten

Massief eiken keukenfronten

 

Massief eiken keukenfronten, tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt ! 

Indien u dat wenst, kunnen wij zelfs de benodigde sparingen voor de scharnieren al voor u in de keukenfronten en -deurtjes infrezen !.

Wij leveren niet alleen de meest voorkomende afmetingen, maar ook (hele) kleine of (hele) grote fronten en kastdeuren. 

U hebt plannen om uw keuken of badkamer te renoveren ?. Dan kunt u eenvoudig de gewenste / nieuwe maten aan ons doorgeven door de huidige fronten en deurtjes op te meten. Komt u er niet helemaal uit ? Wij helpen u graag verder, dus neem gerust even contact met ons op.

U bent eigenlijk een voorstander van een meer nostalgische badkamer of keuken ? Geen probleem, want ook daarvoor kunt u gewoon bij QATRINA terecht. Wij kunnen namelijk ook massief eiken paneelfronten en -deurtjes leveren. Deze fronten en deurtjes worden opgebouwd uit een massief eiken paneel, en vervolgens v.v. een massief eiken omlijsting. Heeft u liever de fronten en deurtjes in paneeluitvoering ? Neem dan gewoon even contact met ons op: wij helpen u graag verder !.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenfronten ?