massief eiken keukendeurtjes

keukendeurtjes vervangen

Massief eiken keukendeurtjes, op maat voor u gemaakt

Sfeervolle massief eiken keukendeurtjes op maat gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit in Slavonisch eiken !

Massief eiken keukendeurtjes zorgen voor een behaaglijke uitstraling van uw keuken of badkamer. Dit in tegenstelling tot de meestal toegepaste kille geplastificeerde standaarddeurtjes. Onze massief eiken keukendeurtjes op maat zijn niet alleen geschikt voor een nieuwe keuken of badkamer, maar uiteraard ook ter vervanging van uw huidige keukendeurtjes.

Wij leveren standaard strakke, massief eiken keukendeurtjes: geen flauwekul frutsels, maar gewoon keurig nette rechthoekige deurtjes. Creëer een sfeervolle keuken of badkamer met nieuwe deurtjes van QATRINA !. Onze eiken deurtjes zijn uiteraard FSC gekeurd.

Om kromtrekken en/of torderen tegen te gaan, worden in de deurtjes stalen strippen ingefreesd. Uiteraard is dit aan de buitenkant niet zichtbaar.

Onze eiken keukendeurtjes zijn onder meer leverbaar in schitterend noestvrij eiken dat hiervoor speciaal op kleur wordt geselecteerd: noestvrij eiken wordt ook wel foutvrij eiken genoemd.

Wilt u liever toch wat extra structuur in de keukendeurtjes ? Kiest u dan voor ons licht rustiek eiken: hierin komen sporadisch kleine noesten en vlammen voor, waardoor wat meer kleurnuance in de keukendeurtjes ontstaat.

U wilt het nog robuuster ? Kies dan voor ons rustiek eiken. hierin komen grotere noesten voor (uiteraard geen gaten !), kleinere scheurtjes en nog meer kleurnuance dan in ons licht rustiek eikenhout.

En voor een nog ruigere uitstraling kunt u kiezen voor rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken heeft, doordat het met een lintzaag is bewerkt, een ruw en geribbeld oppervlak gekregen.

 

 

 

massief eiken keukendeurtjes

Massief eiken keukendeurtjes

 

Prachtige massief eiken keukendeurtjes op maat voor u gemaakt, in iedere gewenste afmeting

Onze massief eiken keukendeurtjes worden helemaal op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Wij kunnen zelfs de benodigde scharniergaten al voor u in de keukendeurtjes infrezen. Neem even contact  met ons op, dan helpen wij u verder.

Bij ons kunt u terecht voor alle gangbare afmetingen van keukendeurtjes, maar ook voor afwijkende grote of kleine afmetingen bent u bij QATRINA aan het juiste adres !.

Wilt u de keukendeurtjes gebruiken voor een renovatie van uw badkamer of keuken ?, dan kunt u heel eenvoudig de nieuwe maten achterhalen door de oude deurtjes op te meten. Een tekening van het vooraanzicht van uw keuken of badkamer is geen vereiste, maar wel handig voor ons: zo kunnen wij met u meedenken over de exacte locatie van de benodigde stalen strippen. Deze mogen uiteraard niet met de evt. te monteren handgrepen in conflict komen.

Hoe hoger de deur, hoe meer stalen strippen er moeten worden ingefreesd. Omdat de stalen strippen de deurtjes natuurlijk zwaarder maken, adviseren wij u om minimaal drie stuks scharnieren per keukendeurtje aan te (laten) brengen. Voor de openvallende delen in uw keuken, bijvoorbeeld het paneel voor de afwasmachine, adviseren wij om stalen buisprofielen in te laten frezen. Deze zijn beduidend lichter dan de stalen strippen, en dus ook minder belastend voor de klep van uw afwasmachine. Neem bij twijfel even contact met ons op, dan helpen u graag verder !

U houdt van meer nostalgie in uw keuken, maar u wilt ook graag massief eiken keukendeurtjes ?. Wij leveren ook massief eiken paneeldeurtjes: opgebouwd uit een paneel van massief eikenhout v.v. een massief eiken omlijsting. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukendeurtjes ?