massief eiken keukendeuren

massief eiken keukendeuren

Massief eiken keukendeuren nodig? Bestel ze exact op maat bij QATRINA !

Prachtige op maat voor u gemaakte massief eiken keukendeuren bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA. Wij leveren de keukendeuren in massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Vol massief eiken keukendeuren zijn een ware blikvanger in uw woonhuis !

Keukendeuren met toeters en bellen vindt u niet bij ons: wij leveren uitsluitend moderne, esthetisch verantwoorde deurtjes, allemaal gemaakt van het allermooiste hout. De deuren zijn milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Een garantie voor pure topkwaliteit.

Onze massief eiken deuren kunt u bestellen in drie verschillende houtkwaliteiten: wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken en rustiek eiken fijnbezaagd. Deuren in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag: klik hier voor een overzicht en neem contact met ons op.

Massief hout gaat op den duur ‘werken’ door wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid.
Om te voorkomen dat de deuren kunnen gaan kromtrekken, worden ze voorzien van onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen. Als laatste worden de twee buitenste lamellen met de andere lamellen verlijmd, zodat de strippen onzichtbaar zijn weggewerkt.

 

 

 

massief eiken keukendeuren

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Iedere door u gewenste afmeting is mogelijk, want wij maken alles op maat !

Ook voor eventuele extra bewerkingen bent u bij ons aan het juiste adres: de benodigde sparingen voor de scharnieren kunnen wij er bijvoorbeeld alvast voor u infrezen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij helpen u graag verder.

Niet alleen ‘gewone’ standaarddeuren, maar ook hele grote of hele kleine keukendeuren zijn mogelijk: QATRINA maakt het allemaal op maat voor u !
U bent wel toe aan nieuwe keukendeuren ? Mail ons dan even de gewenste afmetingen en aantallen, dan sturen wij u een prijsopgave toe.   

U zoekt wat meer warmte in uw keuken en vindt vlakke keukendeuren niet sfeervol genoeg ? Wij leveren ook paneeldeuren op maat. Deze worden gemaakt van vlakke houten panelen met een massief houten rand. Vanzelfsprekend zijn onze massief houten paneeldeuren ook v.v. stalen strippen om kromtrekken te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukendeuren ?