massief eiken keukendeuren op maat

massief eiken keukendeuren op maat

Massief eiken keukendeuren op maat nodig? Van harte welkom bij QATRINA !

Schitterende massief eiken keukendeuren op maat bestelt u voordelig bij QATRINA.

Het grootste deel van onze keukendeuren maken wij van massief Slavonisch eikenhout, maar wij leveren ook keukendeuren in andere houtsoorten: deze leveren wij buiten onze website om op aanvraag. Een absolute aanwinst voor uw woonhuis: massief eiken keukendeuren op maat !

Geen keukendeuren met tierlantijnen: deze vindt u niet bij ons. Stijlvolle, moderne deuren, gemaakt van het mooiste hout. Alles duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd. Pure topkwaliteit in hout.

Eiken deuren leveren wij in meerdere houtkwaliteiten: u kunt bij ons foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken en rustiek eiken fijnbezaagde keukendeuren bestellen. Deuren in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: op onze website vindt u een overzicht (klik hier) en neem contact met ons op voor meer informatie.

Massief hout ‘werkt’ doordat het wordt blootgesteld aan wisselingen in luchtvochtigheid en temperatuur. Hout kan hierdoor op den duur krom gaan trekken.
Om dit te voorkomen, worden de deuren altijd voorzien van onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen: de buitenste twee lamellen worden pas met de rest verlijmd, nadat de strippen zijn ingebracht. Zo zijn deze van buitenaf rondom niet zichtbaar.

 

 

 

massief eiken keukendeuren op maat

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Iedere afmeting is mogelijk, want wij leveren uitsluitend maatwerk !

Extra bewerkingen als het uitfrezen van de benodigde sparingen voor de scharnieren is optioneel mogelijk. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij helpen u graag.

Hele grote deuren, hele kleine deuren, maar ook ‘gewone’ standaard keukendeuren zijn mogelijk: wij maken het allemaal voor u op maat ! Dus bent u toe aan nieuwe keukendeuren, mail ons dan gerust even de gewenste afmetingen en aantallen. Wij zorgen vervolgens voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.    

U vindt vlakke keukendeuren niet sfeervol genoeg voor in uw keuken ? Dan hebben wij goed nieuws, want wij leveren ook op maat gemaakte paneeldeuren. Een paneeldeur wordt opgebouwd uit een vlak houten paneel afgewerkt met een massief houten rand. Natuurlijk zijn onze paneeldeuren ook versterkt met stalen strippen om eventueel kromtrekken te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukendeuren op maat ?