massief eiken keukenbladen op maat

massief eiken keukenbladen op maat

Prachtige massief eiken keukenbladen op maat bestelt u heel voordelig bij QATRINA 

Bij ons bestelt u ze gemakkelijk vanuit uw luie stoel: mooie massief eiken keukenbladen op maat. Wij maken houten keukenbladen tot op de millimeter nauwkeurig, in eiken en in andere houtsoorten.
Eventueel benodigde uitsparingen voor kraan, spoelbak(ken) en het kooktoestel maken wij er desgewenst al meteen voor u in. Zo is het keukenblad al helemaal klaar om geplaatst te worden.

Bestel voordelig online massief eiken keukenbladen op maat bij QATRINA. Absoluut de allerbeste kwaliteit, helemaal op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm en afmeting. Onze producenten werken met hoogwaardige machines, waardoor ook de meest ingewikkelde vormen te maken zijn. Heeft u dus een exclusieve vorm in gedachten, neem dan even contact met ons op.

Massief eiken keukenbladen leveren wij in drie houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Een keukenblad in een andere houtsoort dan eiken is eventueel ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige houtsoorten.

Onze houten keukenbladen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het unieke kopshout. Kijk gerust eens op onze website, en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Onze producten worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en zijn derhalve ook allemaal FSC gekeurd. Wilt u graag meer informatie of heeft u gewoon een vraag ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

massief eiken keukenbladen op maat

Massief eiken keukenblad (kops eiken)

 

Houten keukenbladen op maat in eiken, maar ook in andere houtsoorten 

Het leeuwendeel van onze massief houten keukenbladen wordt geleverd in eiken, maar onze andere houtsoorten zijn de laatste tijd met een inhaalslag bezig: ook notenhout en acacia zijn op dit moment erg in trek.
Mocht uw voorkeur dus uitgaan naar een andere houtsoort, dan is dat geen probleem: deze leveren wij ook gewoon, maar alleen op aanvraag. klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten. Hulp nodig ? Bel of mail ons dan even.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenbladen op maat ?