massief eiken keukenblad op maat

massief houten keukenblad op maat

Een vol massief eiken keukenblad op maat ? QATRINA !  

Voor een massief eiken keukenblad op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij maken ze in iedere gewenste afmeting en vorm voor onze klanten.
Zelfs de sparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel maken wij er eventueel al voor u in. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het nieuwe blad in uw keuken monteren.

U wilt graag een massief eiken keukenblad op maat in een hele ongebruikelijke vorm ? Geen probleem: wij kunnen het vast wel voor u maken !

Ook voor een keukenblad in een andere houtsoort zit u bij ons goed: klik hier voor onze andere te bestellen houtsoorten. Hulp nodig ? neem even contact met ons op.

Houten keukenbladen zijn bij ons verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in het schitterende kopshout. Allemaal uitsluitend in massieve uitvoering: wij leveren geen fineer: de door ons geleverde bladen zijn vervaardigd uit het allerbeste kwaliteitshout, en allemaal FSC gekeurd.

Neem voor advies of meer info even contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

massief eiken keukenblad op maat

Massief eiken keukenblad op maat

 

Vol massief houten keukenbladen in meerdere houtsoorten te bestellen

Een groot deel van de door ons geleverde houten keukenbladen wordt besteld in het fraaie Slavonisch eiken en in het warme Europees en Amerikaans noten.

Bij nader inzien toch liever een andere houtsoort dan eiken ? Geen probleem: die leveren wij dus ook gewoon: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct contact op per mail of telefoon. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Slavonisch eiken en notenhout is in doorgaande lamel en massieve uitvoering te verkrijgen tot ongeveer vier meter lengte. Langer is bijna niet leverbaar.

Voor een blad langer dan vier meter, rest ons dus niks anders dan voor een andere bladopbouw te kiezen: een massief blad uitgevoerd in vingerlas of een massief blad uitgevoerd in kopshout.

Bladen in vingerlas en in kopshout zijn leverbaar tot wel zeven (!) meter lang, en veel langer is ook geen optie: deze zijn namelijk niet of nauwelijks te vervoeren, laat staan te tillen..

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken keukenblad op maat ?