massief eiken blad op maat

kops eiken blad met gele stoel

Een massief eiken blad op maat ? Welkom bij QATRINA !

Uw woonhuis aan het veranderen en op zoek naar een een massief eiken blad op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij leveren naast houten panelen, keukenbladen, bureaubladen en tafelbladen, ook gewoon massief eiken bladen op maat. Niet alleen in eikenhout, maar ook in andere houtsoorten.

Bestel het eenvoudig en voordelig bij QATRINA: een massief eiken blad op maat. Uitsluitend de beste houtkwaliteit en tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Ons team werkt met hoogwaardige machines waardoor wij ook heel moeilijke vormen kunnen maken, dus wilt u iets aparts laten maken, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bij ons vindt u drie houtkwaliteiten in eiken: foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar een blad in een andere houtsoort is ook mogelijk. Wij leveren deze niet direct via onze website, maar op aanvraag. Kijk voor de verschillende mogelijkheden even op onze website: daar treft u een uitgebreid overzicht. Massief houten bladen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. Dus laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Al onze houtproducten zijn gegarandeerd duurzaam geproduceerd en daarom ook nog eens FSC gekeurd. Vragen of behoefte aan meer informatie ? Wij staan voor u klaar, dus belt of mailt u ons gerust.

 

 

 

 

massief eiken blad op maat

Massief eiken blad op maat (uitvoering in kops eiken)

 

Prachtige massief houten bladen in eiken, maar ook op maat voor u gemaakt in een andere houtsoort 

Eikenhouten bladen worden bij ons het meest besteld, maar onze overige houtsoorten zijn de laatste tijd steeds meer in trek: vooral Amerikaans notenhout en acacia worden veel gevraagd. Mocht u dus liever een andere houtsoort dan eiken wensen, dan is dat helemaal geen probleem. Op onze website hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier voor onze andere houtsoorten en neem even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken blad op maat ?