massief acaciahout

massief acaciahout

Mooi massief acaciahout, precies op maat gemaakt door QATRINA

Op maat gemaakt vol massief acaciahout nodig ? Stop dan maar met zoeken, want bij QATRINA bent u aan het juiste adres ! Omdat wij werken met voordelige producenten in het buitenland, kunnen wij onze producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen inkopen. Bij ons vindt u alleen vol massief hout: wij leveren geen fineer producten. Al het door ons gebruikte hout is FSC gekeurd. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Eiken panelen bestelt u bij ons heel gemakkelijk helemaal zelf op maat in onze online webshop. Buiten de website om zijn panelen en tafelbladen in andere houtsoorten op aanvraag mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Massief acaciahout is te bestellen in kopshout, maar is doorgaans ook leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas.
De panelen worden stuk voor stuk op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig. Omdat onze producenten met geavanceerde cnc machines werken, kunnen zij de meest ingewikkelde vormen realiseren.

Ons acacia kopshout wordt standaard in 60 mm. dik aangeboden: veel dikker is mogelijk buiten de website om. Wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Mooi massief acaciahout precies op maat voor u gemaakt bestelt u bij QATRINA !

 

 

 

massief acaciahout

Kops acaciahout

 

Standaardafmetingen ? Niet bij QATRINA ! Wij maken op maat ! 

Wij verzagen geen panelen, wij maken houten panelen op maat. Bij ons betaalt u ook geen zaagkosten: wij zagen niet, dus hoeft u er ook niet voor te betalen.

Op maat maken kost uiteraard wat tijd. Onbehandelde houten panelen zijn doorgaans met een week of drie te leveren. Houd u bij behandelde panelen, of panelen met een aanvullende bewerking rekening met ongeveer een week extra.

Schitterende massief Slavonisch eikenhouten panelen en tafelbladen bestelt u direct online, maar QATRINA levert nog veel meer in andere houtsoorten. Kijk even bij het overzicht op de website
Meer informatie ? Neem dan contact met ons op: wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief acaciahout ?