massief acacia

massief acacia

Schitterend vol massief acacia, exact op maat voor u gemaakt door QATRINA

U bent op zoek naar een op maat gemaakt massief acacia paneel ? Bij QATRINA bent u dan helemaal aan het juiste adres ! Omdat wij al jaren samenwerken met eigen producenten in het buitenland, kunnen wij onze houtproducten tegen zeer interessante prijzen aanbieden. Wij leveren uitsluitend massief houten panelen voorzien van het FSC keurmerk

Direct via onze website bestelt u heel gemakkelijk massief Slavonisch eiken panelen, maar buiten onze website om leveren wij nog veel meer houtsoorten op aanvraag. Wij hebben hiervan een overzicht op onze site geplaatst: klik hier en neem vervolgens contact met ons op.

Acaciahout is leverbaar in kopshout en meestal ook in vingerlas en doorgaande lamel. De panelen worden allemaal stuk voor stuk op maat gemaakt: uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig. Onze producenten werken met geavanceerde machines, waardoor ook heel ingewikkelde vormen mogelijk zijn.

Wij leveren uitsluitend massief hout en geen fineer. Voor fineerproducten verwijzen wij naar een andere leverancier.
Kopshout acacia leveren wij standaard in 60 mm. dik, maar dikker kan ook, tot en met 120 mm. dik maximaal.

Prachtig massief acacia op maat bestelt u gewoon bij QATRINA !

 

 

 

massief acacia

Kops acacia

 

Waarom zou u hout bestellen in standaardafmetingen ? Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat !

Alleen standaardmaten verkrijgbaar ?  Of op maat laten zagen tegen forse meerprijzen ? QATRINA doet daar niet aan mee: wij maken panelen op maat voor u.

U bestelt op maat en QATRINA levert op maat: zo simpel kan het dus ook.  

Online leveren wij massief Slavonisch eiken panelen op maat, maar ook voor andere houtsoorten dan eiken kunt u bij ons terecht. Op onze website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier
Voor vragen of meer informatie neemt u het beste even contact met ons op: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

 

Uw bestelling bij u thuisbezorgd tegen een geringe vergoeding

Onze houten tafelbladen en panelen worden voor het grootste deel in het buitenland voor u gemaakt. De bestellingen gaan vervolgens op transport naar Nederland en worden door ons bij onze klanten thuisbezorgd. Gemak dient de mens !

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief acacia ?