maatwerk IKEA keukenfrontjes

maatwerk IKEA keukenfrontjes

Zeer voordelig geprijsd en natuurlijk exact passend: maatwerk IKEA keukenfrontjes van QATRINA !

Heeft u eindelijk uw droomkeuken gevonden bij IKEA, maar moet het geheel nog wel wat aangepast worden ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ! Wij zijn namelijk de specialist in de Benelux voor maatwerk IKEA keukenfrontjes. Naast keukenfrontjes kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor al het maatwerk betreffende bijpassende keukendeurtjes, op maat gemaakte afdek panelen en zelfs een schitterend vol massief houten werkblad op maat. QATRINA is van alle markten thuis !

Doordat wij al vele jaren samenwerken met geselecteerde houtverwerkers in het buitenland kunnen wij zo goed als alles voor u op maat maken. Onze partners beschikken allen over kostbare computergestuurde cnc frees apparatuur: elke door u gewenste vorm en elke door u gewenste afmeting wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat door ons geleverd. Zo wordt uw nieuwe (IKEA) keuken dus helemaal precies zoals u hem hebben wilt. Met maatwerk IKEA keukenfrontjes, keukendeurtjes en onze maatwerk werkbladen haalt u pure kwaliteit in huis.

Mooiere vindt u niet: massief houten deuren en frontjes gemaakt van schitterend Slavonisch eikenhout, Amerikaans notenhout, of gestoomd beukenhout. Wist u dat wij op aanvraag ook andere houtsoorten leveren ? Neem bij interesse contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze fronten en deuren leveren wij standaard zonder verdere opsmuk: gewoon glad en strak. Optioneel kunnen wij ze evt. voor u borstelen of fijn bezagen. Ons hout beschermen wij vervolgens met een transparante twee componentenlak of een twee componenten houtolie in kleur of transparant.

Liever kader keukenfrontjes en -deurtjes ? Bel of mail ons dan even, want ook dat is uiteraard mogelijk.

Wij gaan door waar IKEA stopt

Standaard keukenfrontjes, deurtjes en aanrechtbladen: IKEA levert ze heel voordelig, maar alleen in vaste maten. En dat is vreemd, want geen enkele keuken heeft ‘standaardmaten’. Team QATRINA gaat verder: wij verzorgen het benodigde maatwerk zodat uw keuken ook daadwerkelijk zo wordt zoals u hem voor ogen heeft. En dat is eenvoudiger dan u in eerste instantie zult denken ! U tekent gewoon de indeling van de keuken met de keukenplanner van IKEA. U selecteert eerst het kastsysteem en plaatst de kasten in de plattegrond. Vervolgens kiest u de houtsoort voor de deuren en fronten en de afwerking die u wilt.

Onze keukendeurtjes en -frontjes gemaakt van eiken zijn in drie kwaliteiten verkrijgbaar: in licht rustiek, in extra ruig rustiek en in eiken zonder noesten opgebouwd uit massief hout, maar ook verkrijgbaar in een fineeruitvoering.

De indeling van de keuken en de overige keuzes zijn vastgelegd ? Stuur ons dan uw wensen door via de mail voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag, dus neem bij vragen gerust even contact op.

 

 

 

maatwerk IKEA keukenfrontjes

Ons Team van professionals staat voor u klaar: bel of mail ons dus gerust indien u vragen heeft

Een nieuwe keuken. U doet dit waarschijnlijk maar een keer in uw leven. Wij staan natuurlijk voor u klaar indien u wat extra hulp kunt gebruiken. Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u ? Wij nemen het geheel graag nog even samen met u door. Wilt u inspiratie opdoen, dan is een bezoek aan onze showroom ook mogelijk. Klik hier indien u een afspraak wilt maken.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk IKEA keukenfrontjes?