maatwerk IKEA keukenfronten

maatwerk IKEA keukenfronten

Wij zijn de specialist: voor maatwerk IKEA fronten moet u bij QATRINA zijn !

Een standaardkeuken van IKEA is niet wat u voor ogen heeft ? Dan bent u nu op het juiste adres, want QATRINA is de specialist voor maatwerk IKEA keukenfronten in de Benelux. Waarom zou u voor standaard gaan als op maat gemaakt ook mogelijk is ? Voor alle door IKEA geleverde kastsystemen hebben wij een exact passende oplossing voor u. Uw keuken wordt ‘gewoon’ zoals u hem wilt hebben !

Ons team van professionals in verschillende Europese landen leveren een hoogwaardige kwaliteit tot op de millimeter nauwkeurig voor vooroorlogse prijzen. Met hoogwaardige computergestuurde apparatuur kunnen wij alles precies passend bij u aanleveren. Van elk kastsysteem beschikken wij over technische tekeningen: voor maatwerk IKEA keukenfronten gemaakt van vol massief hout of eiken fineer moet u bij QATRINA zijn.

Verschillende houtkwaliteiten, uitvoeringen en afwerkingen kunnen wij voor u realiseren in eiken of in notenhout. Vol massief hout met een moderne gladde look, een levendig geborsteld oppervlak of een ruig fijnbezaagd oppervlak. Zowel gelakt als geolied is mogelijk: wij werken met transparante olie, gekleurde olie, matte lak en zijdeglans lak.

Op zoek naar een gezellige landelijke sfeer in uw keuken ? Wij leveren op aanvraag ook paneelfronten op maat in heel veel uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd ? Bel of mail dan even met team QATRINA. Met een beetje van IKEA en een beetje van QATRINA creëert u helemaal zelf uw nieuwe droomkeuken !

Niks geen standaardmaten: alles op maat gemaakt zoals u het wilt !

IKEA levert standaardkasten en standaardkeukens: de aangeboden deuren, fronten en passtukken hebben allemaal vaste maten. Een breder werkblad, een afwijkende maat voor een kast: helaas niet bij IKEA. QATRINA op haar beurt zorgt dat alles exact passend en tot op millimeter nauwkeurig op elkaar wordt afgestemd. Dat is onze kracht: niks geen standaardafmetingen, alles op maat gemaakt !

Hoe gaat dat in z’n werk

Als eerste maakt u met behulp van de handige online keukenplanner van IKEA een tekening van uw nieuwe keuken. Wilt u uw bestaande keuken een facelift geven ? Teken dan uw huidige keukenindeling. Vervolgens is het tijd om een keuze te maken uit de houtsoort, de houtkwaliteit, uitvoering en afwerking.
Eiken fronten en deuren leveren wij in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke uitvoering. Gewoon glad, geborsteld of fijnbezaagd. Noten fronten en deuren zijn alleen verkrijgbaar in een A-kwaliteit.
Eikenhouten keukenfronten maken wij van massief hout en van extra dik fineer in een rustieke en in een foutvrije kwaliteit. Voor de afwerking kiest u uit geolied of gelakt. Komt u er alleen niet uit, neem dan contact met ons op.

De tekening(en) met de rest van uw wensen verstuurt u nu per mail naar QATRINA. U ontvangt daarna van ons zo snel mogelijk een offerte. Zo gemakkelijk gaat dat bij QATRINA.

 

 

 

maatwerk IKEA keukenfronten

massief eiken keukenfronten

Team QATRINA staat voor u klaar voor vragen en meer

De aanschaf van een nieuwe keuken is niet niks. Het vergt veel uitzoekwerk, is kostbaar en veroorzaakt soms zelfs stress. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wilt u graag een persoonlijk advies of heeft u een andere vraag ? Neem dan contact op met team QATRINA, dan nemen wij het geheel nog even met u door. Met eigen ogen onze voorbeelden zien ? Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek in onze showroom in Hengelo, Overijssel.

Bent u geïnteresseerd in onze maatwerk IKEA keukenfronten ?