maatwerk IKEA keukendeurtjes

maatwerk IKEA keukendeurtjes

U vindt ze voordelig bij QATRINA: maatwerk IKEA keukendeurtjes

Geen enkele keuken is compleet samengesteld uit standaardkastjes. Ergens moet er altijd wel wat worden aangepast. Daarvoor is QATRINA ! De specialist voor Nederland en België als het op maatwerk IKEA keukendeurtjes aankomt. Wij leveren alles voor uw keuken exact passend en volledig op maat gemaakt: de keukendeurtjes, de panelen om alles netjes af te werken en de (lade)frontjes. Zelfs het werkblad kunnen wij voor u op maat maken uit vol massief hout ! Wij zorgen ervoor dat uw keuken wordt zoals u hem graag wilt hebben !

Samen met onze partnerbedrijven gevestigd in verschillende Europese landen verzorgen wij al jarenlang maatwerk in de breedste zin van het woord. Met volledig computergestuurde cnc frezen kunt u voor iedere vorm in iedere afmeting bij ons terecht. En dat alles ook nog eens voor een betaalbare prijs ! Met behulp van de maatwerk IKEA keukendeurtjes van QATRINA realiseert u eindelijk uw gedroomde nieuwe keuken.

Op maat gemaakte massief houten keukendeuren en fronten opgebouwd uit exclusief voor ons gekweekt Slavonisch eikenhout, Amerikaans notenhout, of schitterend beukenhout, maar buiten de website om ook nog in veel meer andere houtsoorten ! Kijk gerust eens op onze website en bel of mail ons even voor de beschikbaarheid.

Wij doen niet aan frutsels en fratsels: onze keukendeuren worden standaard in een moderne strakke uitvoering geleverd. Wel kunnen wij ze desgewenst nog voor u fijnbezagen of borstelen zodat het oppervlak wat robuuster oogt. Om het hout goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf worden onze fronten en deuren daarna nog gelakt of geolied, maar dat u kunt u natuurlijk ook zelf doen. Voor mensen die een wat meer landelijke sfeer in hun keuken willen, leveren wij ook nog kaderdeuren en bijpassen fronten op maat in meerdere uitvoeringen. Gelieve bij interesse even contact met ons op te nemen.

QATRINA gaat verder waar de standaardmaten van IKEA stoppen

U vindt ze in vele soorten en maten: keukendeuren, keukenfronten en werkbladen in standaardafmetingen. Maatwerk is echter geen sterk punt van IKEA. En dat terwijl wij de eerste keuken nog moeten tegenkomen die compleet uit standaardkasten is opgebouwd ! Hier komt Team QATRINA te hulp. Wij zorgen voor het benodigde maatwerk zonder al die passtukjes.

Klinkt ingewikkeld allemaal, maar is het niet ! M.b.v. de keukenplanner van IKEA op hun website kiest u het kastsysteem dat het beste bij u past en plaatst de kasten in de online plattegrond. Daarbij laat u de deuren en fronten achterwege, want die maken wij voor u op maat in eiken, in noten of in beuken. Eiken is bij ons verkrijgbaar in sfeervol licht rustiek, in extra ruig rustiek en in op kleur en structuur uitgezocht eiken zonder noesten. Verkrijgbaar in een massieve uitvoering v.v. ingrefreesde ijzers aan de binnenkant tegen kromtrekken, maar ook in een voordelige uitvoering in extra dik eikenfineer.

De keukenindeling is definitief en u weet wat voor fronten en deuren u graag wilt ? Mail deze gegevens dan naar QATRINA voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

 

 

 

maatwerk IKEA keukendeurtjes

Team QATRINA helpt u graag, dus schroom niet contact op te nemen voor meer informatie

Dit doet u waarschijnlijk maar 1 keer: het aanschaffen en plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Een kostbare aangelegenheid, dus alles moet ook perfect worden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom staan wij klaar voor uw vragen of twijfels. Fysiek inspiratie opdoen kan ook: plan dan een bezoek aan onze showroom in Hengelo. U bent van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk IKEA keukendeurtjes ?