maatwerk IKEA keukendeuren

maatwerk IKEA keukendeuren

QATRINA, de specialist voor maatwerk IKEA keukendeuren !

Moet het iets bijzonders worden en is een standaardkeuken uit de catalogus van IKEA niet wat u zoekt ? Dan heten wij u van harte welkom bij de specialist voor maatwerk IKEA keukendeuren: QATRINA ! Bij ons geen standaardwerk: alles wordt door ons op maat voor u gemaakt ! Met maatwerk van QATRINA stelt u zelf uw ideale keuken samen !

Wij zijn een hecht team bestaande uit meerdere professionele houtverwerkers, gevestigd in meerdere landen in Europa. Samen staan wij voor een hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel voor betaalbare prijzen. Met behulp van volledig computergestuurde houtbewerkingsmachines maken wij iedere vorm en iedere afmeting precies passend voor uw (nieuwe) keuken. Wij beschikken over alle technische tekeningen van de door IKEA aangeboden kastsystemen, dus voor maatwerk IKEA keukendeuren van massief hout of in fineer moet u toch echt bij QATRINA zijn.

Wij maken onze keukendeuren in meerdere houtkwaliteiten en afwerkingen in Slavonisch eikenhout of in Amerikaans notenhout. ‘Gewoon’ met een supermodern strak oppervlak, maar ook een levendig (licht of zwaar) geborsteld oppervlak of een ruig fijnbezaagd oppervlak behoort tot de mogelijkheden. De deuren worden door ons gelakt of geolied. In olie kan dit in transparant of in kleur. In lak kiest u uit mat of zijdeglans transparant.

Bent u juist op zoek naar wat meer gezelligheid of een wat meer landelijke look ? Ook dan kunt u bij ons terecht, want wij leveren ook paneeldeuren in meerdere uitvoeringen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wij maken het zoals u het wilt hebben: standaarddeuren en fronten kennen wij niet 

Bij IKEA vindt u heel veel verschillende standaardkasten en keukens in vaste maten. Ook de deuren, fronten en passtukken zijn allemaal standaard. Een afwijkende lengte of breedte is niet mogelijk. Wij vinden dat dit anders kan: wij zorgen ervoor dat uw keuken echt zo wordt zoals u hem graag wilt hebben. Wij maken exact op maat tot op millimeter nauwkeurig zodat alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Met de standaardkasten van IKEA en het maatwerk van QATRINA creëert u zo uw eigen droomkeuken.

Uw keukenontwerp m.b.v. de online keukenplanner van IKEA

Hoe gaat dit alles nou precies ? U maakt m.b.v. de online keukenplanner van IKEA een ontwerptekening van de indeling van uw nieuwe keuken. U wilt uw bestaande keuken een facelift geven en heeft alleen nieuwe deuren en fronten nodig ? Meet dan uw bestaande keukendeuren op en geef de afmetingen aan ons door. Na het ontwerp is het tijd voor de keuze van de gewenste houtsoort, de houtkwaliteit en de gewenste afwerking.

Keukenfronten en -deuren van eikenhout leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. U kiest uit een glad oppervlak, geborsteld of fijnbezaagd. Notenhout is alleen mogelijk in een A-kwaliteit.
Eikenhouten keukendeuren zijn te bestellen in massief en gemaakt van dik eikenfineer. Fineer leveren wij in rustiek en in foutvrij. Qua afwerking kunt u kiezen uit geolied of gelakt. U heeft uw keuze gemaakt ? Dan stuurt u de tekening en uw voorkeuren per mail naar QATRINA. Wij sturen u dan z.s.m. een offerte toe.

 

 

 

maatwerk IKEA keukendeuren

Bel of mail ons gerust bij vragen

Een nieuwe keuken in huis is een hele onderneming. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt of vragen heeft: Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of gesprek, plan dan samen met ons een afspraak in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in onze maatwerk IKEA keukendeuren ?