maatwerk IKEA kastdeuren

maatwerk IKEA kastdeuren

Voor maatwerk IKEA kastdeuren bent u bij QATRINA aan het juiste adres

Plannen om een IKEA keuken te plaatsen, maar op zoek naar andere fronten en kastdeuren ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk IKEA kastdeuren en fronten.
Samen met een team van gespecialiseerde houtverwerkers binnen Europa leveren wij kastdeurtjes, frontjes, werkbladen en bijbehorende afdekpanelen op maat. Dus bent u op zoek naar iets anders dan de standaarddeuren, -fronten en -werkbladen van IKEA, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Betaalbaar maatwerk IKEA kastdeuren ? QATRINA !

Massief Slavonisch eiken, Amerikaans noten, gestoomd beuken en meer

Wij leveren kastdeuren en fronten in meerdere houtsoorten en in meerdere uitvoeringen. Het overgrote deel wordt bij ons besteld in massief eiken, maar ook bijvoorbeeld massief notenhout is mogelijk. Leverbaar in een vlakke strakke en gladde uitvoering, maar desgewenst ook in een geborstelde of ruige fijnbezaagde variant.
Voor de afwerking kunt u kiezen uit een hoogwaardige twee componenten houtolie (in kleur of in transparant) of een transparante lak (mat of zijdeglans). Extra gezelligheid in uw keuken ? Wij leveren op aanvraag ook sfeervolle kastdeuren en fronten in een paneeluitvoering.

De kasten van IKEA en het maatwerk van QATRINA: een keuken zoals u hem graag wilt hebben

Kastdeuren, fronten, afdekpanelen en werkbladen: IKEA levert het allemaal, maar alleen in standaardmaten. Andere afmetingen zijn niet mogelijk. Omdat (bijna) geen enkele keuken standaard is, hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van maatwerk: de kasten besteld u gewoon bij IKEA en de rest verzorgen wij ! Zo realiseert u voor een wel zeer interessante prijs uw nieuwe droomkeuken, helemaal op maat voor u gemaakt !  Alles wordt door ons perfect passend thuis bij u afgeleverd.

Hoe gaat dat dan allemaal in z’n werk ? Dat is eenvoudiger dan u wellicht denkt: met de gratis keukenplanner-tool op de website van IKEA kiest u het gewenste kastsysteem en tekent u uw nieuwe keuken in. Nadat uw ontwerp vorm heeft gekregen wordt het tijd om de gewenste houtsoort en uitvoering te bepalen. Eiken deuren en fronten leveren wij in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Onze andere houtsoorten zijn verkrijgbaar in een A kwaliteit. U kiest vervolgens uit een gladde, een geborstelde of een fijnbezaagde uitvoering. Eikenhouten kastdeuren zijn in een massieve en in een dik eikenfineer uitvoering met doorgaande lamellen verkrijgbaar.

Uw ontwerptekening is gereed en de gewenste uitvoering is bekend ? Mail uw wensen dan naar ons door en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een vrijblijvend voorstel. Komt u er alleen niet helemaal uit, schroom dan niet contact met ons op te nemen: wij lopen graag de mogelijkheden nog even met u door.

Wilt u alleen uw bestaande/oude deuren en fronten vervangen ? Dan mailt u ons gewoon de afmetingen en evt. verdere wensen door voor een prijsopgave.

 

 

 

maatwerk IKEA kastdeuren

Team QATRINA staat voor u klaar voor al uw vragen

Onze jarenlange ervaring delen wij natuurlijk graag met u, dus heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit ? Wij helpen u graag verder ! Twijfelt u of u de juiste keuzes maakt of zou u het geheel graag een keer ‘in het echt zien’ ? Bel of mail ons dan: ook een showroom bezoek in Hengelo, Overijssel is mogelijk op afspraak.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk IKEA kastdeuren?