maatwerk IKEA deurtjes

maatwerk IKEA deurtjes

Maatwerk IKEA deurtjes voor interessante prijzen: u vindt ze bij QATRINA !

Een nieuwe IKEA keuken op het oog, maar u zoekt nog houten deurtjes en bijpassende frontjes ? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk IKEA deurtjes, frontjes, afdekpanelen en werkbladen in massief hout en in fineer. Wij werken samen met in het buitenland gevestigde bedrijven. Deze beschikken allemaal over de meest geavanceerde houtverwerkingsmachines waarmee praktisch alles exact op maat gemaakt kan worden. Kiezen uit standaarddeuren hoeft niet meer ! Voor maatwerk IKEA deurtjes kunt u gewoon bij QATRINA terecht. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Wij maken ze voor u van vol massief Slavonisch eikenhout, maar ook van Amerikaans notenhout, gestoomd beukenhout en nog veel meer andere houtsoorten. In een moderne strakke, gladde look, maar wij kunnen ze eventueel ook voor u borstelen of fijn bezagen zodat het oppervlak wat ruiger aandoet. Qua afwerking kiest u uit een (transparante of gekleurde) twee componenten houtolie of een (matte of zijdeglans) transparante lak.

Wilt u graag een warme gezellige, ietwat landelijke sfeer in uw keuken creëren ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want buiten de website om zijn ook kaderdeurtjes en -frontjes mogelijk. Bel of mail ons voor meer informatie.

Met de (standaard)kasten van IKEA en maatwerk van QATRINA creëert u heel eenvoudig uw gedroomde keuken

Deurtjes, frontjes, afdekpanelen en aanrechtbladen: u vindt het allemaal voordelig bij IKEA, maar maatwerk is niet hun sterkste kant. Vervelend, want in principe is geen enkele keuken ‘standaard’. Ons team van houtverwerkers heeft zich daarom gespecialiseerd in de verdere afwerking. U bestelt de corpussen voordelig bij IKEA en wij leveren de rest exact passend op maat !

Dat alles is ook nog eens stukken eenvoudiger dan u waarschijnlijk zult denken ! Met de online keukenplanner van IKEA is het zelf samenstellen van uw keuken echt een fluitje van een cent ! U kiest het gewenste kastensysteem en tekent het in op de website. Zodra het ontwerp vorm gekregen heeft kiest u nog de gewenste houtsoort en afwerking.
Bij QATRINA kunt u terecht voor deurtjes en frontjes van eikenhout in een rustieke uitvoering, een licht rustieke uitvoering en een foutvrije/noestvrije uitvoering in massief hout en in een fineeruitvoering. Overige houtsoorten zijn in een massieve A-kwaliteit verkrijgbaar. Bepaal vervolgens of u een glad oppervlak, een geborsteld oppervlak of een fijn bezaagd oppervlak zou willen.

Alle keuzes zijn gemaakt en uw tekening is ook gereed ? Stuur deze gegevens dan naar ons door. U ontvangt daarna zo snel mogelijk ons voorstel. Heeft u behoefte aan wat hulp, neem dan gerust contact op: Team QATRINA staat tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag voor u klaar.

 

 

 

maatwerk IKEA deurtjes

Een vraag of wat extra hulp nodig ? Wij helpen u graag

Een nieuwe keuken aanschaffen doe je niet elke dag. Wij staan daarom voor u klaar als u wat extra hulp nodig heeft: samen komen we er vast wel uit. Heeft u wel de juiste keuze gemaakt of wilt u gewoon wat extra informatie, bel of mail ons gerust want ook een showroombezoek is op afspraak mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk IKEA deurtjes?