maatwerk houten IKEA keukenfronten

maatwerk houten IKEA keukenfronten

Op zoek naar maatwerk houten IKEA keukenfronten ? Wij maken ze exact passend in iedere gewenste afmeting !

Bij IKEA niet gevonden wat u zoekt ? Geen stress, want QATRINA is gespecialiseerd in maatwerk houten IKEA keukenfronten. U zoekt een keuken die helemaal voldoet aan uw wensen ? Dan hebben wij een passende oplossing: u bestelt de systeemkasten gewoon bij IKEA en wij zorgen ervoor dat de fronten, deuren en passtukken exact op maat bij u worden afgeleverd !

Met een groot team van professionele houtbewerkers verdeeld over Europa zijn wij in staat een hoogwaardige kwaliteit voor lage prijzen aan te bieden. Het maakt niet uit welk kastensysteem u uitzoekt: van alle gangbare systemen hebben wij de beschikking over de technische tekeningen. Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk houten IKEA keukenfronten gemaakt van vol massief hout, maar ook van dik eiken fineer.

Meerdere houtsoorten, uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk: zo kunt u kiezen uit een ‘gewoon’ glad oppervlak, een geborsteld oppervlak of een fijnbezaagd oppervlak in eiken of in Amerikaans notenhout. Gelakt of geolied: het kan allebei. Geolied kan in transparant en in heel veel kleuren. Gelakt kan in mat of zijdeglans transparant. Zoekt u meer sfeer in uw keuken ? Onze maatwerk fronten en deuren kunnen wij ook in verschillende paneeluitvoering leveren. Neem voor meer info contact met ons op. D.m.v. een combinatie van onze eikenhouten of notenhouten fronten met de standaardkasten van IKEA wordt uw droom werkelijkheid ! U bestelt de benodigde kasten gewoon bij IKEA en QATRINA zorgt voor de rest !

Kasten van IKEA + fronten en deuren van QATRINA = uw droomkeuken

Door IKEA aangeboden deuren, fronten en passtukken zijn allemaal gebaseerd op een standaardkeuken: veranderingen in maatvoeringen zijn niet tot nauwelijks mogelijk. Op dat moment neemt QATRINA het stokje over van IKEA. Wij zorgen ervoor dat alles exact passend op elkaar wordt afgestemd. Ingewikkeld ? Nee hoor !  Als eerste maakt u met behulp van de keukenplanner van IKEA op hun website het gewenste ontwerp van uw keuken. In het geval van een keukenrenovatie tekent u uw huidig keuken in. De tekening verstuurt u vervolgens per mail naar QATRINA en wij pakken het voor u op. U vindt hier onze gegevens.

Alles geheel vrijblijvend: heel gewoon bij QATRINA 

De tekening van de keuken is klaar. Nu wordt het tijd te kiezen voor een uitvoering en een afwerking. Keukenfronten en -deuren van eikenhout zijn bij ons verkrijgbaar in een noestvrije/foutvrije, in een licht rustieke en in een levendige rustieke kwaliteit. Onze Amerikaans notenhouten fronten en deuren leveren wij in een noestvrije/foutvrije A-kwaliteit.
Eiken keukenfronten kunnen wij in massief, maar ook in (dik) fineer voor u maken in een rustieke en in een foutvrije uitvoering. De keuze is gemaakt ? Dan mailt u uw tekening met uw wensen naar ons door.

 

 

 

maatwerk houten IKEA keukenfronten

massief eiken kastdeuren en fronten

Hulp nodig ? Bel of mail ons gerust: wij staan voor u klaar

U twijfelt nog of u wel de juiste keuze heeft gemaakt of wilt toch graag wat meer informatie ? Team QATRINA staat voor u klaar, dus bel of mail ons gerust. Wilt u liever een persoonlijk gesprek ? Maak dan gewoon een afspraak met ons: wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in ons maatwerk houten IKEA keukenfronten ?