maatwerk frontjes IKEA keuken

maatwerk frontjes IKEA keuken

Maatwerk frontjes IKEA keuken nodig ? QATRINA regelt het voor u ! 

Wij moeten de eerste keuken volledig ingericht met kant en klare kasten in standaardafmetingen nog in het echt tegenkomen. Tot nu toe zie je ze alleen in de showroom bij de keukenleverancier. De werkelijkheid is dat zo goed als iedere keuken enige vorm van maatwerk vergt. Laat dat nou precies zijn waar Team QATRINA goed in is: maatwerk frontjes IKEA keuken.

Exact passend op elk willekeurig kastensysteem van IKEA met behulp van computergestuurde apparatuur. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe keuken precies zo wordt zoals u hem graag wilt hebben. Alles op maat voor u gemaakt: de frontjes, de deurtjes en zelfs een prachtig massief houten aanrechtblad met sparingen voor inbouwapparatuur: wij zorgen ervoor ! Wilt u graag meer informatie ? Bel of mail ons dan vandaag nog.

Wij staan voor maatwerk met een hoge kwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen. Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk frontjes IKEA keuken ! Op structuur en kleur uitgezocht massief hout. U kunt bij ons onder meer terecht voor frontjes en deurtjes gemaakt van Slavonisch eiken, gestoomd beuken en Amerikaans noten. Andere houtsoorten leveren wij, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag. Een overzicht hiervan treft u op onze website (klik hier).

Voor overbodige frutsels en fratsels verwijzen wij u snel naar een andere aanbieder. Onze massief houten deurtjes en frontjes leveren wij in een gladde en moderne look. Voor klanten met een meer nostalgische inslag zijn op aanvraag fronten en deuren voorzien van een kader leverbaar in meerdere modellen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Om het indringen van vuil en vocht te voorkomen moet massief hout wel altijd goed worden ‘ingepakt’. Wij doen dit door het rondom te behandelen met een twee componenten houtolie of lak. De houtolie is verkrijgbaar in kleur en in transparant en de (transparante) lak in zijdeglans of mat.

Met de standaardkasten van IKEA en het maatwerk van QATRINA creëert u eenvoudig uw droomkeuken

Met de voordelige standaardkasten uit het assortiment van IKEA en het maatwerk van QATRINA creëert u een keuken zoals u hem graag wilt: een keuken die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte zonder concessies te hoeven doen ! Doe uzelf een plezier en maak gebruik van onze jarenlange ervaring !

Geïnteresseerd ? Stuur ons uw wensen door en wij gaan er voor u mee aan de slag 

Met behulp van de gratis online IKEA keukenplanner selecteert u eerst het kastsysteem waarmee u de keuken gaat inrichten. Wanneer deze inrichtingstekening gereed is bepaalt u nog de gewenste houtsoort en de beschikbare kwaliteit. Mail vervolgens deze gegevens samen met de keukenplannertekening naar QATRINA, en wij gaan er voor u mee aan de slag. Zo eenvoudig kan het zijn !

 

 

 

maatwerk frontjes IKEA keuken

Wij helpen u graag, dus komt u er alleen niet uit ? Bel of mail ons dan even

Voor de meesten onder ons is het vervangen of geheel nieuw plaatsen van een keuken geen dagelijkse bezigheid. Wij begrijpen dat als geen ander. Heeft u twijfels over de houtkeuze of heeft u een beetje hulp nodig: wij staan voor u klaar ! Bel of mail ons dus gerust.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk frontjes IKEA keuken ?