licht rustiek eikenhouten tablet

licht rustiek eikenhouten tablet

Precies op maat in de vorm die u nodig heeft: een licht rustiek eikenhouten tablet bestelt u voordelig online bij QATRINA  

Heel voordelig bestellen bij QATRINA in de afmetingen en vorm die u nodig heeft: een licht rustiek eikenhouten tablet tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Een rechthoekig of vierkant tablet kunt u eenvoudig zelf in onze webwinkel bestellen. Tabletten in afwijkende vormen zijn op aanvraag leverbaar. Dus zoekt u een tablet met een druppelvorm, een organische vorm, ellipsvormig of een ovale vorm, Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor maatwerk.

Om maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig te kunnen leveren zijn dure houtbewerkingsmachines nodig: een investering die niet voor de gemiddelde houtproducent is weggelegd. Wij werken dan ook samen met professionele leveranciers buiten Nederland. Deze hebben allen de beschikking over hoogwaardige, computergestuurde machines. Iedere vorm is mogelijk, maar ook extra bewerkingen zoals schuine randen, ronde hoeken, sparingen voor apparatuur of sleuven.

Gemak dient tegenwoordig de mens: u bestelt wat u nodig heeft, wij maken het op maat voor u, en onze eigen transportdienst bezorgt het vervolgens bij u thuis. Online leveren wij drie soorten eikenhout in verschillende veelgevraagde diktes tot en met maximaal 40 millimeter dik. Heeft u een andere dikte nodig, bel of mail ons dan even. Tabletten in eikenhout zijn verkrijgbaar in een foutvrije uitvoering, in een licht rustieke uitvoering, en in een rustieke uitvoering. Op aanvraag kunnen wij echter ook tabletten in andere houtsoorten leveren: kijk hiervoor even op de website. U vindt bij ons aantrekkelijk geprijsd, FSC gecertificeerd massief hout: duurzaam gekweekt en gerooid, en milieuvriendelijk verwekt.

Maatwerk heeft voor u geen prioriteit omdat u zelf beschikt over goed gereedschap ? Wellicht vindt u dan tussen onze (grote) voorraad houten tabletten wel wat u nodig heeft. Direct leverbaar vanuit ons eigen magazijn: uw klus hoeft dus niet langer te wachten ! Kijk op de site bij onze voorraadtabletten, of contacteer ons even.

 

 

 

licht rustiek eikenhouten tablet

Massief licht rustiek eikenhouten tablet

Vrijwel niemand anders kan dit leveren: tabletten met doorgaande lamellen tot een lengte van wel vijf (!) meter !

Tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang ! Zonder overdrijven uniek in de Benelux, want dat kan niemand anders u leveren ! Wilt u meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op.

QATRINA is een geval apart: tabletten in doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang, maar ook tabletten gemaakt van kopshout zijn mogelijk. Verkrijgbaar in Slavonisch eikenhout, in beukenhout, in acaciahout, in kersenhout en in essenhout. Voor echte ‘specials’ moet u gewoon bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in een massief licht rustiek eikenhouten tablet ?