licht rustiek eikenhouten panelen

licht rustiek eikenhouten panelen

Bent u op zoek naar voordelige licht rustiek eikenhouten panelen ? QATRINA maakt ze voor u op maat ! 

Kasten, badkamermeubels, barbladen, keukenbladen: u maakt het allemaal zelf met massief licht rustiek eikenhouten panelen van QATRINA. U bestelt ze eenvoudig online. Via onze webwinkel leveren wij vierkante en rechthoekige eikenhouten panelen: andere vormen zijn op aanvraag te bestellen. Stuur ons hiervoor even een mailtje of neem contact op per telefoon, want ook voor een organische vorm, een druppelvorm en een ovale of ellipsvorm bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig: u hoeft er dus in principe zelf niet meer aan te zagen of schaven. Wel zo makkelijk: u kunt er direct mee aan de slag !

Om panelen exact op maat te kunnen leveren komt er wel wat bij kijken: niet iedere houtproducent beschikt over de hiervoor benodigde (dure) machines. Door onze samenwerking met diverse professionele producenten in het buitenland bent u verzekerd van maatwerk met een hoge kwaliteit voor zeer interessante prijzen. Wilt u uw panelen ook nog graag laten voorzien van sleuven, sparingen of andere uitfrezingen ? Het is allemaal mogelijk !

Onze eiken panelen zijn via de website verkrijgbaar in drie kwaliteiten: u kunt een keuze maken uit stralend foutvrij, een tikkeltje licht rustiek of het wat robuustere rustiek in verschillende gangbare diktes. Staat de dikte die u zoekt er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want andere diktes zijn meestal wel mogelijk op aanvraag. Eikenhout leveren wij in doorgaande lamellen, in vingerlas, maar ook nog in exclusief kopshout: schitterend mooi en oersterk.

Zoekt u een andere houtsoort dan eiken, klik dan hier. Onze andere houtsoorten zijn niet altijd voorradig: wij moeten dit voor u aanvragen bij onze producenten. Gelieve hier rekening mee te houden. Alle door ons geleverde houtsoorten zijn milieuvriendelijk gekweekt en FSC gecertificeerd: een garantie voor een verantwoord vervaardigd product.

Beschikt u over goed gereedschap en bent u een handige klusser, dan zou u ook onze voorraadpanelen kunnen overwegen: deze zijn direct leverbaar uit ons magazijn en heeft u heel snel in huis. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

licht rustiek eikenhouten panelen

licht rustiek eikenhouten panelen (Slavonisch eiken, nog onbehandeld)

Uw klus vraagt om (hele) lange panelen ? Geen probleem, want wij leveren op aanvraag tot en met liefst 5 meter lang ! 

Eiken panelen, keukenbladen, tafelbladen, barbladen en werkbladen tot en met liefst 5 (!) meter lang !
Verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas, maar evt. ook in kopshout ! U bestelt het op maat in iedere denkbare vorm bij QATRINA ! Geïnteresseerd ? Bel of mail ons dan even voor de vele mogelijkheden.

Houtproducten gemaakt van kopshout kunnen wij leveren in eikenhout, kersenhout, beukenhout, essenhout en acaciahout. Maatwerk in elke gewenste afmeting en vorm in heel veel houtsoorten ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in onze licht rustiek eikenhouten panelen ?