licht rustiek eikenhouten paneel

licht rustiek eikenhouten paneel

Uw licht rustiek eikenhouten paneel precies op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm

Een prachtig massief licht rustiek eikenhouten paneel op maat in iedere gewenste vorm: u bestelt het voordelig bij QATRINA.

Op maat gemaakt te bestellen in onze webwinkel in een vierkante of een rechthoekige vorm. Buiten de website om zijn afwijkende vormen op aanvraag mogelijk. Druppelvormen, organische vormen, ellips, ovaal: het is allemaal mogelijk. Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig zit u goed bij QATRINA.

Omdat hout bewerken specialistisch werk is en een duur machinepark vereist, is dit niet voor iedereen weggelegd. QATRINA werkt al jarenlang samen met bedrijven die hier veel geld in hebben geïnvesteerd. Zij beschikken allemaal over de nieuwste apparatuur waarmee zo goed als alles gemaakt kan worden. Moeten er speciale bewerkingen worden aangebracht zoals sleuven, sparingen of een afgeronde rand ? U krijgt het zoals u het graag wilt hebben. Heeft u speciale wensen die anderen niet voor u kunnen realiseren ? QATRINA gaat de uitdaging aan !

Houten panelen bestellen is bij ons een fluitje van een cent: maak uw keuze uit de drie eiken kwaliteiten, vul de maten voor het paneel in en vink de gewenste dikte aan. Wij leveren meerdere standaarddiktes: een andere dikte is mogelijk op aanvraag. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij QATRINA kunt u terecht voor meerdere kwaliteiten Slavonisch eiken: wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Zoekt u een andere houtsoort dan eiken, klik dan hier.
Aantrekkelijke prijzen, maar wel de allerbeste kwaliteit en stuk voor stuk FSC gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een verantwoord houtproduct bestelt.

Te lang gewacht met bestellen en nu geen tijd meer om op maatwerkpanelen te wachten ? Neem dan snel een kijkje bij onze grote voorraad standaardpanelen in meerdere houtkwaliteiten. Door onze eigen bezorgdienst snel bij u thuis afgeleverd.

 

 

 

licht rustiek eikenhouten paneel

licht rustiek eikenhouten paneel (onbehandeld)

Panelen in extra lange lengtes nodig ? In doorgaande lamellen leveren wij desgewenst tot wel vijf meter lang

Veel andere aanbieders kunnen massief hout in doorgaande lamellen niet langer dan een meter of 3 leveren. Wij kunnen echter tot wel 5 meter lang, dus uit 1 stuk leveren ! Uniek in België en Nederland, dus kunt u niet vinden wat u zoekt: Bel of mail ons.

U zoekt iets speciaals ? Als een van de weinigen leveren wij ook panelen gemaakt van kopshout. Verkrijgbaar in eiken, in kersen, in beuken, in essen en in acacia. Op maat in elke gewenste vorm en afmeting. Klik hier voor ons kopshout. 

Bent u geïnteresseerd in een licht rustiek eikenhouten paneel ?