licht rustiek eikenhout

licht rustiek eikenhout

U heeft voor uw klus licht rustiek eikenhout nodig ? QATRINA levert het online op maat gemaakt !

Zelf een kast ontworpen en licht rustiek eikenhout nodig ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij leveren online hout op maat voor u gemaakt. Bestellen is mogelijk exact tot op de mm. nauwkeurig: u kunt dus meteen zelf aan de slag !

Op maat gemaakte eikenhouten tafelbladen in de door u gewenste afmetingen en vormen. Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat en wij maken het op maat. Zo simpel gaat dat. Vierkant, rechthoekig of ovaal ? Het kan allemaal !
Heeft u een heel speciale vorm nodig ? Neem dan even contact met ons op: met onze moderne freesmachines is zo goed als alles te maken !

Prachtig karakteristiek licht rustiek eikenhout, maar ook een sfeervolle, robuuste rustieke en een oogverblindende foutvrije kwaliteit: u vindt het allemaal op onze website. Liever een andere houtsoort dan eiken ? Dat kan op aanvraag: een overzicht vindt u hier. Onze overige houtsoorten zijn helaas niet het hele jaar door verkrijgbaar: wij moeten dit altijd eerst voor u aanvragen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Alleen het beste: Slavonisch eikenhout

Bij ons krijgt u uitsluitend de allerbeste houtkwaliteit: wij leveren Slavonisch eikenhout op maat dat speciaal voor ons wordt geproduceerd in Oost Europa. Slavonisch eiken is FSC gecertificeerd: een garantie voor duurzaam verwerkt hout, dus bestel vandaag nog uw licht rustiek eikenhout online bij QATRINA.

Om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn leveren wij naast hout in doorgaande lamellen ook vingerlas en kops hout. Neem voor extra grote afmetingen even contact met ons op. Om logistieke redenen leveren wij deze alleen op aanvraag.

Zeer interessant geprijsd: houten panelen en tafelbladen gemaakt van eiken fineer !

Vrijwel niet van vol massief te onderscheiden, maar wel zeer vriendelijk geprijsd: houten panelen en tafelbladen gemaakt van dik eiken fineer. Op zoek naar een voordelig alternatief voor (kostbaar) massief hout ? Kijk dan snel op onze website (klik hier). Fineer kunt u bij ons bestellen in foutvrij eiken en in rustiek eiken, in vijf verschillende diktes.

 

 

 

licht rustiek eikenhout

In no-time bij u thuisbezorgd: onze standaardpanelen uit voorraad 

Onze eigen koeriersdienst bezorgd ze razendsnel bij u thuis: panelen in diverse standaardmaten, direct uit voorraad leverbaar ! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Klik dan gauw hier en met een paar dagen heeft u ze in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in ons licht rustiek eikenhout ?