licht rustiek eiken op maat

licht rustiek eiken panelen op maat

U zoekt al een tijd naar licht rustiek eiken op maat ? Bij QATRINA maken we het tot op de mm. nauwkeurig !

Mooi licht rustiek eiken op maat, bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA. Wij maken de panelen in elke door u gewenste vorm en afmeting, helemaal exact op maat.

Onze producten zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd. QATRINA levert alleen hout in massieve uitvoering: voor fineer zult u helaas op zoek moeten naar een andere leverancier.

Voor ons licht rustiek eiken op maat, kunt u heel eenvoudig terecht in de online webshop.
U voert hier heel gemakkelijk zelf de gewenste afmetingen en dikte in, en u kunt de gekozen producten meteen afrekenen met iDEAL.
Wilt u liever een andere vorm dan rechthoekig of vierkant ? Geen probleem, wij leveren (bijna) elke vorm die u wenst: stuur ons even een e-mail met uw wensen, en wij kunnen u vast wel verder helpen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Bij ons bestelt u eenvoudig online foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Buiten de website om leveren wij ook veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.
U kunt natuurlijk ook gewoon meteen contact met ons opnemen, dan helpen wij u verder.

Bij QATRINA kunt u licht rustiek eiken op maat in doorgaande lamellen en in vingerlas bestellen.

Wij leveren ons hout niet uit voorraad: onze producten allemaal een voor een op maat voor u gemaakt.
Zogenaamde standaardpanelen in vaste maten leveren wij dus niet.

Zonder uitzondering wordt alles bij QATRINA op maat gemaakt, in (bijna) elke vorm en afmeting.
Neem gewoon even contact op, en laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden bij QATRINA ! 

Ons licht rustiek eiken is in meerdere diktes leverbaar: in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik.
Ook eventuele tussenliggende diktes zijn bij ons gewoon leverbaar. Neem hiervoor even contact met ons op per telefoon of e-mail.

 

 

 

 

 

licht rustiek eiken op maat

Licht rustiek eiken

 

Wij verzagen geen standaard panelen, wij maken panelen op maat

Collega’s doen het veelvuldig: standaardpanelen verzagen in de maten die de klant graag wil. Hierdoor ontstaan panelen die vaak geen mooie verdeling van de doorgaande lamellen of vingerlassen meer hebben, omdat ze op een willekeurige plaats doorgezaagd zijn.

QATRINA doet het anders: wij maken de panelen exact op maat, tot op de mm. nauwkeurig, met een goede, evenwichtige verdeling van de lamellen of vingerlassen.
Zo hoeft u er zelf ook niet meer aan te zagen, schuren of schaven, en dat bespaart u een hoop gedoe en kostbare tijd.

 

Uw licht rustiek eikenhout heel gemakkelijk per koerier bij u thuisbezorgd

QATRINA verzorgt een snelle levering van de bestelling(en) bij u thuis. Dit doen wij in combinatie met onze eigen koeriersdienst.
Uw bestelling wordt door ons tegen kostprijs (!) bij u thuisbezorgd, omdat wij een beetje extra service heel normaal vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in ons licht rustiek eiken op maat ?